• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Торт Шахова дошка
#

Торт Шахова дошка

Час приготування: 1 год. | Кількість порцій: 4-10

  • #
  • #

Хочете дізнатися, як приготувати торт «Шахова дошка»? Секрети розкриває Катерина Велика! Завдяки простим порадам від експерта ваш торт буде смачним, вишуканим, з яскравим, чітким малюнком всередині. А спекти вишуканий бісквіт допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX. Рецепт торта «Шахова дошка», а також корисні лайфхаки шукайте в нашому матеріалі!

 

Шоколадний бісквіт:

1. Яйця збивати з цукром 10 хвилин.

2. Борошно змішати з розпушувачем і з какао. Ввести борошно в збиті яйця невеликими порціями, помішуючи ложкою.

3. Випікати бісквіт при температурі 160 градусів 35-40 хвилин.

4. Класичний бісквіт робимо за тим самим рецептом, що й шоколадний, але без додавання какао.

 

Масляний крем (на весь торт):

1. Злегка підтале масло збивайте міксером на середній швидкості протягом 8 хвилин.

2. Просійте через дрібне ситечко цукрову пудру.

3. Не перестаючи збивати масло, додайте цукрову пудру. Робіть це поступово, повільно всипаючи по 1 столовій ложці.

4. Потім додайте ванільний цукор, сіль і молоко. Продовжуйте збивати крем протягом 5 хвилин на високій швидкості.

 

Формування торту:

1. З білого і темного коржів для торта вирізаємо 3 кола за допомогою тарілок різного діаметру. Якщо тарілок потрібного розміру не знайшлося, використовуйте дитячу пірамідку.

2. З одного коржа має вийти три кола. Розкладіть їх всі і починайте комбінувати між собою. У біле кільце вкладаємо коричневе, потім знову біле. Те ж робимо з коричневим коржем: викладаємо коричневий коло, потім білий і знову коричневий.

3. З'єднуємо смугасті коржі за допомогою крему. Обмащуємо торт кремом зверху і з боків. Декоруємо бісквітної крихтою.

 

Корисні поради:

1. Щоб шаховий малюнок в торті був контрастним, в тісто для класичного бісквіта додайте більше 2 ст.л. какао. Тоді корж вийде темним, а малюнок в торті яркім.Все коржі повинні бути однакової висоти (приблизно 2-3 см), щоб торт не розвалювався при нарізці, а малюнок всередині був чітким.

2. Вирізати кола з бісквіту зручніше невеликим ножем.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для бісквіта​:

• яйця – 5 шт.

• цукор – 1 стакан

• борошно – 1 стакан

• розпушувач – 1 ч.л.

• какао – 2 ст.л. 

 

Для крему:

• вершкове масло – 50 г розм'якшеного

• цукрова пудра – 400 г

• ванільний цукор – 3-4 ст.л.

• молоко – 3 ст.л.

• сіль – 1/4 ч.л.

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Каннелоні з соусом «Бешамель»
    Приготовить
    Каннелоні з соусом «Бешамель»
  • Томатний суп з квасолею та маслинами
    Приготовить
    Томатний суп з квасолею та маслинами

    Готовит: Едуард Насиров

  • Як красиво подати салат. Презентація як в ресторані
    Приготовить
    Як красиво подати салат. Презентація як в ресторані

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.