Як красиво подати салат. Презентація як в ресторані
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-5
Гарне оформлення і подача салатів зроблять Ваші кулінарні шедеври незвичайними. Шеф-кухар столичного ресторану Дмитро Руденко в своєму майстер-класі розповість як красиво подати салат. І в оригінальному прикрашанні для подачі йому не обійтися без варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Готуємо салат:
1. Листя порвати.
2. Куряче філе нарізати, залити соєвим соусом і залишити на 10 хвилин.
3. Обсмажити філе на сковороді, посипавши кунжутом.
4. Всі інгредієнти змішати і прикрасити квітами.
Для соусу:
1. Малину очистити, влити вино.
2. Додати цукор і тим'ян.
3. Проварити 10 хвилин, подрібнити і пропустити через сито.
Для приготування карамельного кулі:
1. В повітряну кулю набрати воду до необхідного розміру.
2. Змішати цукор, патоку і воду.
3. Уварювати до консистенції "тонкої нитки».
4. Кульку поставити на склянку і зверху залити карамеллю.
5. За допомогою ножиць підкоригувати форму.
6. Залишити застигати на 3-5 хвилин.
7. Тримаючи кульку хвостиком вниз, зробити надріз і випустити воду.
8. Кульку прибрати. Наповнити кулю салатом.
Для приготування картопляної конструкції:
1. Картоплю очистити.
2. За допомогою овочечистки вирізати тонкий шар з картоплі довжиною близько 20 см.
3. Вирізати гострим ножем або формою дірочки.
4. Посолити, полити лимонним соком.
5. Розмістити слайс з картоплі навколо металевого кільця. Зафіксувати.
6. Надіслати в розігрітий фритюр. Злегка обсмажити до золотистого кольору.
7. Дати охолонути і витягти з форм.
8. Розмістити кільце вертикально. Наповнити салатом.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для салату:
• ягоди – 60 г
• філе куряче – 200 г
• соєвий соус – 50 мл
• кунжут – 1 ст.л.
• малина – 200 г
• вино сухе червоне – 200 мл
• цукор – 200 г
• тим'ян– 2 гілочки
• листя салату – 100 г
• сезонна зелень – 50 г
Для карамельної кулі:
• цукор– 500 г
• патока – 100 г
• вода – 100 г
• повітряна кулька – 1 шт.
Для картопляної конструкції:
• картопля – 1 шт.
• лимонний сік – 1 ст.л.
• олія для смаження