Найсмачніша піца
Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 6
Геніальний кухар геніальний в будь-якій кухні світу! Незважаючи на те, що Валентин майстер японської кухні, він може з легкістю приготувати страви і інших країн! Дивіться відеорецепти піц, приготованих в духовці Pyramida!
1. Підготуйте тісто. Для цього змішайте борошно, воду, дріжджі, сіль, цукор і трохи рослинного масла.
2. Приготуйте томатний соус:
• Надріжте хрестом помідори і опустіть в киплячу воду на 1 хвилину, після чого охолодіть їх в холодній воді. Це допоможе швидко і акуратно зняти шкірку з помідорів. Поріжте дрібними кубиками і тушкуйте на сковороді близько 1-2 хвилин.
• Додайте за смаком сіль, цукор, італійські трави і трохи розчавленого часнику.
3. Розділіть тісто на 2 частини, одна буде для піци з салямі, а друга — для піци з морепродуктами.
4. Змастіть тісто томатним соусом.
5. Піца з салямі і помідорами — на тісто, змащене томатним соусом, покладіть зверху 3 види салямі, помідори черрі і в самому кінці покладіть моцарелу.
6. Піца з морепродуктами — на тісто, змазане томатним соусом, розкладіть креветки по всій площині, потім викладайте гребінці і в кінці засипте кальмарами.
7. Ставте піци в духовку на 15 хвилин і випікайте при температурі 180 градусів.
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»
Тісто:
• Борошно – 200 г
• Вода – 125 мл
• Дріжджі – 1 ч.л
• Рослинна олія – 1 ст.л
• Сіль – за смаком
• Цукор – за смаком
Начинка для піци з салямі:
• Помідори – 2 шт
• Італійська салямі (3 види) – 400 г
• Моцарелла – 200 г
• Черрі – 200 гр
• Базилік – 50 гр
• Часник – 2-3 зубки
• Італійські трави – 50 г
• Сіль – за смаком
• Перець – за смаком
Начинка для пиццы с морепродуктами:
• Креветки – 100 г
• Кальмари – 100 г
• Гребінці – 100 г
• Черрі – 200 г
• Базилік – 50 г