• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Рататуй від Евеліни Попової
#

Рататуй від Евеліни Попової

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 5

  • #
  • #
Рататуй від Евеліни Попової - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Рататуй у всіх асоціюється з мультиком, а вже потім з овочевим блюдом прованської кухні. 

1. Спочатку приготуємо соус, дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі, поки вона стане прозорою. До цибулі додаємо вже готовий томатний соус або ж подрібнені в блендері помідори без шкірки і тушкуємо хвилин 5 до готовності, на середньому вогні.

Овочевий рататуй з технікою Pyramida2. Приступаємо до овочів: томати, кабачки, цукіні, баклажани нарізаємо кільцями однакового розміру.

Приступаємо до овочів: томати, кабачки, цукіні, баклажани нарізаємо кільцями однакового розміру.3. Беремо форму на дно кладемо томатно-цибульну заправку, потім овочі викладаємо по черзі, поки не буде заповнена повністю вся форма.

 Беремо форму на дно кладемо томатно-цибульну заправку, потім овочі викладаємо по черзі, поки не буде заповнена повністю вся форма.4. Тепер дрібно рубаємо зелень і часник, змішуємо з дрібкою солі і посипаємо цією сумішшю овочі, зверху скроплюємо рослинним маслом.

 Тепер дрібно рубаємо зелень і часник, змішуємо з дрібкою солі і посипаємо цією сумішшю овочі, зверху скроплюємо рослинним маслом.5. Накриваємо блюдо пергаментом і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку, в своїй духовці Pyramida я виставляю режим традиційний нагрів, відправляю на середню полицю і через годину все готове. Головне щоб пергамент щільно прилягав до форми.
 Накриваємо блюдо пергаментом і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку, в своїй духовці Pyramida я виставляю режим традиційний нагрів, відправляю на середню полицю і через годину все готове. Головне щоб пергамент щільно прилягав до форми.6. Дістаємо з духовки, даємо охолонути. Блюдо виходить не банальне, з дуже тонким смаком, його люблять навіть ті хто взагалі не визнають запечених овочів.

Кличемо всіх до столу і смачного!

 

Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова

Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

• Кабачок – 1 шт

• Цукіні – 1шт

• Баклажан – 1 шт

• Томати – 4 шт

• Цибуля – 1 шт

• Часник – 2-3 зубчики

• Томатний соус – 200 г

• Зелень, сіль, перець, рослинна олія – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida PFG 646 Black

Варильна поверхня

Pyramida PFG 646 Black

Pyramida F 60 TMR

Духова Шафа

Pyramida F 60 TMR

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Каррі з картоплі з горошком
    Приготовить
    Каррі з картоплі з горошком
  • Смішна ковбаса
    Приготовить
    Смішна ковбаса

    Готовит: Марина Ярославцева

  • Американські млинці з кукурудзяним борошном
    Приготовить
    Американські млинці з кукурудзяним борошном

    Готовит: Ольга Драч

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.