# Рататуй від Евеліни Попової

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 5

Рататуй у всіх асоціюється з мультиком, а вже потім з овочевим блюдом прованської кухні. 

1. Спочатку приготуємо соус, дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі, поки вона стане прозорою. До цибулі додаємо вже готовий томатний соус або ж подрібнені в блендері помідори без шкірки і тушкуємо хвилин 5 до готовності, на середньому вогні.

Овочевий рататуй з технікою Pyramida2. Приступаємо до овочів: томати, кабачки, цукіні, баклажани нарізаємо кільцями однакового розміру.

Приступаємо до овочів: томати, кабачки, цукіні, баклажани нарізаємо кільцями однакового розміру.3. Беремо форму на дно кладемо томатно-цибульну заправку, потім овочі викладаємо по черзі, поки не буде заповнена повністю вся форма.

 Беремо форму на дно кладемо томатно-цибульну заправку, потім овочі викладаємо по черзі, поки не буде заповнена повністю вся форма.4. Тепер дрібно рубаємо зелень і часник, змішуємо з дрібкою солі і посипаємо цією сумішшю овочі, зверху скроплюємо рослинним маслом.

 Тепер дрібно рубаємо зелень і часник, змішуємо з дрібкою солі і посипаємо цією сумішшю овочі, зверху скроплюємо рослинним маслом.5. Накриваємо блюдо пергаментом і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку, в своїй духовці Pyramida я виставляю режим традиційний нагрів, відправляю на середню полицю і через годину все готове. Головне щоб пергамент щільно прилягав до форми.
 Накриваємо блюдо пергаментом і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку, в своїй духовці Pyramida я виставляю режим традиційний нагрів, відправляю на середню полицю і через годину все готове. Головне щоб пергамент щільно прилягав до форми.6. Дістаємо з духовки, даємо охолонути. Блюдо виходить не банальне, з дуже тонким смаком, його люблять навіть ті хто взагалі не визнають запечених овочів.

Кличемо всіх до столу і смачного!

 

Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова

Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

 Кабачок – 1 шт

 Цукіні – 1шт

• Баклажан – 1 шт

 Томати – 4 шт

 Цибуля – 1 шт

 Часник – 2-3 зубчики

 Томатний соус – 200 г

 Зелень, сіль, перець, рослинна олія – за смаком