Американські млинці з кукурудзяним борошном
Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 10
Скажіть, а ви пробували смачненькі американські млинці (pancakes) з кукурудзяною мукою і фіалками? Так-так, ви не помилилися, з квітами! Ні? Тоді ми пропонуємо вам незвичайний рецепт млинців, приготовлених на техніці Pyramida!
1. Змішати борошно і все сухі інгредієнти. Окремо – яйце, молоко, масло, лимон.
2. Влити рідке в сухе і добре перемішати. Тісто густе.
3. Смажити на сухій сковороді, 1 ст.л. = 1 млинець.
Тіста виходить забагато, я куштую першу партію і на свій смак роблю тісто густіше або рідини додаю. На приготування їжі часу зараз зовсім мало, а ще й зйомка, так що швидкості роботи дуже високі. Тому смажу (завжди краще готувати на середньому, щоб і не підгоріло і пропеклося всередині) на великому вогні. У варильної поверхні Pyramida є конфорка для таких як я – з 3 рядами полум'я. Ідеальний варіант для швидкого розігріву сковороди і оперативної роботи.
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч
Фото: фудфотограф Євгенія Драч
Джерело: simxa.livejournal.com