Брауні з любов'ю
Час приготування: 40 мин | Кількість порцій: 9
Сьогодні готуємо брауні з засновниками Veterano Brawnie Юлією та Романом. У традиційних шоколадних брауні ванільний аромат, хрустка скоринка і волога серединка. У тістечко також додають волоські горіхи або фісташки, а у Veterano Brownie є ще свої фірмові версії — з бананом, солоною карамеллю, вишнею з дорблю та комбо з чотирьох смаків. Ця страва особливо смакує, якщо її приготувати за допомогою індукційної поверхні IFEA 640 B та духової шафи Pyramida F 120 S BLACK.
1. Терте какао або гіркий шоколад розламати на шматочки і разом із вершковим маслом розтопити на водяній бані, весь час помішуючи лопаткою або дерев’яною ложкою. Густу шоколадну масу, доведену до однорідного стану, зняти з водяної бані і залишити вистигати. Ми працювали з поверхнею Pyramida IFEA 640 B та не боялися, що краплі солодкої суміші потраплять на конфорки, адже вони не нагріваються і бризки легко прибрати сухим паперовим рушником.
2. Яйця розбити в окрему миску і збити міксером або блендером, поступово додаючи цукор. Збивати до стану густої піни. Додати борошно, сіль, ванільний цукор.
3. Охолоджену шоколадну масу викласти у цукрово-яєчну суміш.
4. Розігріти духовку до 180 градусів. У нашому варіанті — Pyramida F 120 S — це зайняло лічені хвилини завдяки режиму швидкого нагріву. Перелити тісто у форму. Поставити в духовку і випікати 25-30 хвилин до появи цукрової скоринки. Використовуйте режим для десертів та здоби, щоб не помилитися з налаштуваннями.
5. Готовий пиріг дістати з духовки, дати охолонути і нарізати на квадратики гострим ножем або ножем для піци — так шматочки вийдуть більш рівними.
Нехай смакує!
Над проектом працювали:
Юля та Рома — засновники Veterano Brownie.
Фотограф: Стелла Мельниченко.
Дякуємо «Власній кухні» за чудову та функціональну локацію.
Джерело: thedevochki.com/2018/06/27/piramida-harchuvannya-zdorovoyi-lyudini-brauni-z-lyubov-yu
-
Ніжний крем-суп з цвітної-капусти з бланшованим шпинатом
-
Перці для вечері
Готовит: Олена Єрмоленко
-
Лосось в буряковому фреші
Готовит: Олена Єрмоленко
-
Гарбузовий суп з болгарським перцем і розмарином
Готовит: Олена Єрмоленко
-
Шакшука
Готовит: Vlasna Кухня
-
Cкрембл з лососем і шпинатом
Готовит: Vlasna Кухня