


Перці для вечері
Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 2

Як приготувати перці для вечері всього за 30 хвилин? Як пригостити друзів смачною вечерею або порадувати кохану людину романтичним стравою? Чарівна Олена Єрмоленко показала справжній майстер-клас з приготування перців з пікантною начинкою. Давайте готувати цю страву разом з технікою Pyramida.
1. Розігрійте духовку Pyramida F 120 S BLACK до 200 градусів. На деко покладіть цілі перці і запікайте їх 15 хвилин.
2. Дістаньте і дайте охолонути. Потім зніміть шкірку, розріжте зверху і вичистіть середину.
3. У тарілці змішуємо сир з йогуртом, додаємо часник, зелень, солимо і перчимо до смаку.
4. Сирною масою заповнити перці і посипати зверху горішками.
Смачного!

-
Як приготувати оладки, щоб вони не опадали
-
Як прикрасити десерт
Готовит: Все буде добре
-
Мексиканський пиріг з кукурудзяної муки
Готовит: Все буде добре
-
Десерт-коктейль
Готовит: Все буде добре
-
Ріг достатку
Готовит: Все буде добре
-
Ніжний крем-суп з цвітної-капусти з бланшованим шпинатом
Готовит: Скворечнік
-
Шакшука
Готовит: Vlasna Кухня