Cкрембл з лососем і шпинатом
Час приготування: 15 хв. | Кількість порцій: 1
Сьогодні нашою їжею вихідного дня стане ніжний скрембл з лососем і шпинатом на вершковій грінці. Як приготувати скрембл? Давайте розбиратися разом. Допоможе нам у цьому Євгена Головіна, авторка блогу #ЖеняКотораяЕст і варильна поверхня Pyramida IFEA 640 B.
Начебто нічого складного, але є кілька простих трюків, щоб яйця не пересушити, а шпинат залишився хрустким.
Для приготування цієї страви нам знадобляться три яйця, слабосолений лосось, свіжий шпинат, скибочка хліба і багато вершкового масла.
1. Спочатку ми підсмажимо хліб, просочивши його з двох сторін маслом, розтопленим на сковороді. Як тільки грінки готова - візьмемося за скрембл.
2. Яйця спочатку злегка зіб'ємо в мисочці і тільки потім вилити на сковороду. Не чекайте поки яйця візьмуться кіркою, відразу починайте помішувати їх лопаткою від країв до середини сковорідки.
3. Нарізаний тонкими шматочками лосось можна додавати, коли побачите перші затверділі грудочки в яєчної суміші.
4. Нарізаній тонкими шматочкамі лосось можна додаваті, коли побачим перші затверділі грудочки в яєчнії суміші.
5. Викласти скрембл на грінку потрібно в той момент, коли шпинат ще не встиг потемніти, а яєчна суміш все ще трохи волога - до моменту подачі вона досягне ідеального стану і не буде пересушеній.
Їсте ви з кимось або поодинці, не забувайте, що головний герой суботнього сніданку - це їжа! Тому не відволікайтеся на телевізор, месенджери і побутові розмови. Насолоджуйтеся своїм ідеальним лососевим скремблом.
Смачного!
-
Ріг достатку
-
Ніжний крем-суп з цвітної-капусти з бланшованим шпинатом
Готовит: Скворечнік
-
Перці для вечері
Готовит: Олена Єрмоленко
-
Лосось в буряковому фреші
Готовит: Олена Єрмоленко
-
Гарбузовий суп з болгарським перцем і розмарином
Готовит: Олена Єрмоленко
-
Шакшука
Готовит: Vlasna Кухня