# Найсмачніша піца

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 6

Геніальний кухар геніальний в будь-якій кухні світу! Незважаючи на те, що Валентин майстер японської кухні, він може з легкістю приготувати страви і інших країн! Дивіться відеорецепти піц, приготованих в духовці Pyramida! 

 

1. Підготуйте тісто. Для цього змішайте борошно, воду, дріжджі, сіль, цукор і трохи рослинного масла. 

2. Приготуйте томатний соус: 

       • Надріжте хрестом помідори і опустіть в киплячу воду на 1 хвилину, після чого охолодіть їх в холодній воді. Це допоможе швидко і акуратно зняти шкірку з помідорів. Поріжте дрібними кубиками і тушкуйте на сковороді близько 1-2 хвилин. 

         Додайте за смаком сіль, цукор, італійські трави і трохи розчавленого часнику.
 

3. Розділіть тісто на 2 частини, одна буде для піци з салямі, а друга — для піци з морепродуктами. 

4. Змастіть тісто томатним соусом. 

5. Піца з салямі і помідорами — на тісто, змащене томатним соусом, покладіть зверху 3 види салямі, помідори черрі і в самому кінці покладіть моцарелу. 

6. Піца з морепродуктами — на тісто, змазане томатним соусом, розкладіть креветки по всій площині, потім викладайте гребінці і в кінці засипте кальмарами.

7. Ставте піци в духовку на 15 хвилин і випікайте при температурі 180 градусів. 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida:

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

Тісто:

 Борошно – 200 г 

 Вода – 125 мл

 Дріжджі – 1 ч.л

 Рослинна олія – 1 ст.л

 Сіль – за смаком

 Цукор – за смаком

 

Начинка для піци з салямі:

 Помідори – 2 шт

 Італійська салямі (3 види) – 400 г

 Моцарелла – 200 г

 Черрі – 200 гр

 Базилік – 50 гр

 Часник – 2-3 зубки

 Італійські трави – 50 г

 Сіль – за смаком

 Перець – за смаком

 

Начинка для пиццы с морепродуктами:

 Креветки – 100 г

 Кальмари – 100 г

 Гребінці – 100 г

 Черрі – 200 г

 Базилік – 50 г