• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Португальський десерт Паштел-де-ната
#

Португальський десерт Паштел-де-ната

Час приготування: 40-50 хв. | Кількість порцій: 6

  • #
  • #

Якщо ви хочете навчитися готувати португальський десерт «Паштел-де-ната» - дивіться наш відео-рецепт! Мешканка Португалії Марина Киричкове розповіла, як крок за кроком приготувати цей чудовий португальський десерт. «Паштел-де-ната» - приготування прямо в студії Все Буде Добре за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B і духового шкафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Готуємо тісто:

1. Холодне масло змішати з борошном і сіллю.

2. Додати крижану воду і швидко замісити тісто.

3. Тісто розкачати і скрутити в рулет.

4. Нарізати на шматочки шириною 1,5-2 см.

5. Розкласти тісто в форми.

6. Відправити в холодильник.

 

Тим часом готуємо крем:

1. Розвести борошно з частиною молока.

2. Залишок молока довести до кипіння і додати суміш з борошном.

3. Зробити цукровий сироп і повільно ввести в крем.

4. Додати жовтки.

5. Варити крем на повільному вогні до загусання. Перетерти через сито.

6. Крем розлити в формочки з тестом, наповнюючи їх на 2/3. Зверху посипати цукром для скоринки.

7. Випікати при температурі 220° C 15 хвилин.

8. Прикрасити цукровою пудрою і корицею.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для тіста:

• борошно – 200 г

• вершкове масло – 100 г

• крижана вода – 5 ст.л.

• сіль

 

Для крему:

• борошно – 30 г

• молоко – 250 г

• цукор – 250 г

• жовтки домашніх яєць – 3-4 шт.

• цедра лимону

• паличка кориці

• куркума

• цукрова пудра

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Американський гарбузовий пиріг
    Приготовить
    Американський гарбузовий пиріг

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Тарт малиновий від Калини
    Приготовить
    Тарт малиновий від Калини

    Готовит: Сергій Калінін

  • Десерт в глазурі «Love is»
    Приготовить
    Десерт в глазурі «Love is»

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.