# Португальський десерт Паштел-де-ната

Час приготування: 40-50 хв. | Кількість порцій: 6

Якщо ви хочете навчитися готувати португальський десерт «Паштел-де-ната» - дивіться наш відео-рецепт! Мешканка Португалії Марина Киричкове розповіла, як крок за кроком приготувати цей чудовий португальський десерт. «Паштел-де-ната» - приготування прямо в студії Все Буде Добре за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B і духового шкафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Готуємо тісто:

1. Холодне масло змішати з борошном і сіллю.

2. Додати крижану воду і швидко замісити тісто.

3. Тісто розкачати і скрутити в рулет.

4. Нарізати на шматочки шириною 1,5-2 см.

5. Розкласти тісто в форми.

6. Відправити в холодильник.

 

Тим часом готуємо крем:

1. Розвести борошно з частиною молока.

2. Залишок молока довести до кипіння і додати суміш з борошном.

3. Зробити цукровий сироп і повільно ввести в крем.

4. Додати жовтки.

5. Варити крем на повільному вогні до загусання. Перетерти через сито.

6. Крем розлити в формочки з тестом, наповнюючи їх на 2/3. Зверху посипати цукром для скоринки.

7. Випікати при температурі 220° C 15 хвилин.

8. Прикрасити цукровою пудрою і корицею.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для тіста:

• борошно – 200 г

• вершкове масло – 100 г

• крижана вода – 5 ст.л.

• сіль

 

Для крему:

• борошно – 30 г

• молоко – 250 г

• цукор – 250 г

• жовтки домашніх яєць – 3-4 шт.

• цедра лимону

• паличка кориці

• куркума

• цукрова пудра