# Італійське печиво мустаччьолі

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8

Хочете справити хороше враження на чарівну італійку? Вам допоможе італійське печиво мустачьоллі. Рецепт цього популярного ласощі повідає Барбара Шийка, добра знайома Наді, яка переїхала з сім'єю до Італії. А спекти італійські солодощі допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Приступаємо до приготування мустаччьолі​:

1. Змішати яйця, цукор, масло, мед, какао і розпушувач до стану однорідної маси.

2. Натерти на тертці мигдаль і лимон. Додати в тісто.

3. Змочити тісто ромом або білим вином. Додати корицю.

4. Розкачати тісто і вирізати формочки у вигляді ромбів.

5. Випікати в духовці 20 хвилин при 160 ° C.

6. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

7. Кожне печиво занурити в шоколад.

8. Викласти печиво на тарілку, злегка змочену маслом.

9. До застигання шоколаду печиво не повинно торкатися один одного.

 

Смачного!

електрична духова шафа Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• пшеничне борошно – 500 г

• яйця – 2 шт.

• цукор – 150 г

• тертий мигдаль – 250 г

• мед – 50 г

оливкова олія – 100 мл

• какао-порошок – 2 ст.л.

• лимон – 1 шт.

• розпушувач – 1 пакетик

• ром або біле вино – 50-60 мл

• кориця – щіпка

• молочний шоколад – 1 плитка для глазурі