Мункейкі
Час приготування: 30-50 хв. | Кількість порцій: 6
Сьогодні в гостях у Надії Матвєєвої - Олексій Доан, який, використовуючи кухонну техніку Pyramida CFEA 641 B і Pyramida F 81 ETIX, навчить готувати неймовірно популярні азіатські солодощі - мункейкі. Не пропустіть!
Приступаємо до приготування:
1. Сочевицю замочити з дрібкою солі. Зварити і перебити з запеченим яблуком до стану пюре.
2. Додати масло і цукор. Постійно помішуючи, випаровувати на повільному вогні до потрібної консистенції.
3. Додати горіхи, барбарис, кокосову стружку, мак або ягоди за смаком.
Для оболонки:
1. Борошно і крохмаль сушити в духовці.
2. У сотейник налити воду і додати цукор. Закип'ятити.
3. Налити масло і додати висушену крохмально-борошняну суміш.
4. Заварне тісто зняти з вогню.
5. Робочу поверхню посипте крохмалем.
6. Сформуйте мішечок з начинкою.
7. Помістіть мункейк в форму для випічки.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• сочевиця– 120 г
• яблучне пюре або повидло – 60 г
• борошно – 120 г
• крохмаль кукурудзяний – 1 ч.л.
• мед – 50 г
• соняшникове масло – 50 г
• барбарис – 40 г
• кокосова стружка – 40 г
• горіхи – 40 г
• кунжут – 40 г
• цукор – 120 г
• сіль
• перець
• лимонна кислота
• мак для декору
• апельсинова цедра