# Мункейкі

Час приготування: 30-50 хв. | Кількість порцій: 6

Сьогодні в гостях у Надії Матвєєвої - Олексій Доан, який, використовуючи кухонну техніку Pyramida CFEA 641 B і Pyramida F 81 ETIX, навчить готувати неймовірно популярні азіатські солодощі - мункейкі. Не пропустіть!

 

Приступаємо до приготування:

1. Сочевицю замочити з дрібкою солі. Зварити і перебити з запеченим яблуком до стану пюре.

2. Додати масло і цукор. Постійно помішуючи, випаровувати на повільному вогні до потрібної консистенції.

3. Додати горіхи, барбарис, кокосову стружку, мак або ягоди за смаком.

 

Для оболонки:

1. Борошно і крохмаль сушити в духовці.

2. У сотейник налити воду і додати цукор. Закип'ятити.

3. Налити масло і додати висушену крохмально-борошняну суміш.

4. Заварне тісто зняти з вогню.

5. Робочу поверхню посипте крохмалем.

6. Сформуйте мішечок з начинкою.

7. Помістіть мункейк в форму для випічки.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• сочевиця– 120 г

• яблучне пюре або повидло – 60 г

• борошно – 120 г

• крохмаль кукурудзяний – 1 ч.л.

• мед – 50 г

соняшникове масло – 50 г

• барбарис – 40 г

• кокосова стружка – 40 г

• горіхи – 40 г

• кунжут – 40 г

• цукор – 120 г

• сіль

• перець

• лимонна кислота

• мак для декору

• апельсинова цедра