Перець маринований іспанський
Час приготування: 20-30 хв. | Кількість порцій: 2-3 баночки
Маринований перець чилі - національна страва в Іспанії. В меню українських ресторанів таке не знайти. Як приготувати маринований перець по-іспанськи і потішити своїх близьких чудовим смаком страви, дізнайтеся прямо зараз! А ще більше спростити приготування нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приступаємо:
1. Перець вимити, проткнути тонким ножем наскрізь в районі плодоніжки.
2. Покласти стручки у велику каструлю і залити окропом. Витримати під кришкою 5 хв, воду злити і ще раз залити окропом. Так зробити три рази.
3. З гілочок зелені обірвати всі листочки.
4. Часник розібрати на зубчики, не очищаючи їх.
5. У каструлю налити 0,5 літра води. Додати сіль, цукор, коріандр, гвоздику, перець чорний, духмяний горошок, лавровий лист, часник, зелень. Половину духмяного і чорного перцю подрібнити.
6. Довести маринад до кипіння, додати 100 мл винного оцту. Проварити 2-3 хв, зняти каструлю з вогню і дати маринаду настоятися 5 хв.
7. У стерилізовані банки на дно викласти зелень і часник з маринаду. Зверху викласти перці.
8. Залити маринадом так, щоб в банку потрапили всі спеції. Законсервувати і укутати в теплу тканину.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• перець чілі – 350 г
• зелень кінзи – 3 гілочки
• зелень кріпу– 3 гілочки
• зелень м'яти – 1 гілочка
• часник – 1 голівка
• оцет винний (або яблучний) – 100 мл
• сіль – 1 ч.л.
• цукор – 2 ч.л.
• коріандр горошек – 2 ч.л.
• чорний перець горошком – 5-6 шт.
• духмяний перець горошком – 2-3 шт.
• гвоздика – 1-2 шт.
• лавровий лист – 2-3 шт.