# Перець маринований іспанський

Час приготування: 20-30 хв. | Кількість порцій: 2-3 баночки

Маринований перець чилі - національна страва в Іспанії. В меню українських ресторанів таке не знайти. Як приготувати маринований перець по-іспанськи і потішити своїх близьких чудовим смаком страви, дізнайтеся прямо зараз! А ще більше спростити приготування нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Приступаємо:

1. Перець вимити, проткнути тонким ножем наскрізь в районі плодоніжки.

2. Покласти стручки у велику каструлю і залити окропом. Витримати під кришкою 5 хв, воду злити і ще раз залити окропом. Так зробити три рази.

3. З гілочок зелені обірвати всі листочки.

4. Часник розібрати на зубчики, не очищаючи їх.

5. У каструлю налити 0,5 літра води. Додати сіль, цукор, коріандр, гвоздику, перець чорний, духмяний горошок, лавровий лист, часник, зелень. Половину духмяного і чорного перцю подрібнити.

6. Довести маринад до кипіння, додати 100 мл винного оцту. Проварити 2-3 хв, зняти каструлю з вогню і дати маринаду настоятися 5 хв.

7. У стерилізовані банки на дно викласти зелень і часник з маринаду. Зверху викласти перці.

8. Залити маринадом так, щоб в банку потрапили всі спеції. Законсервувати і укутати в теплу тканину.

 

Смачного!

все буде добре рецепти від Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• перець чілі – 350 г

• зелень кінзи – 3 гілочки

• зелень кріпу– 3 гілочки

• зелень м'яти – 1 гілочка

• часник – 1 голівка

• оцет винний (або яблучний) – 100 мл

• сіль – 1 ч.л.

• цукор – 2 ч.л.

• коріандр горошек – 2 ч.л.

• чорний перець горошком – 5-6 шт.

• духмяний перець горошком – 2-3 шт.

• гвоздика – 1-2 шт.

• лавровий лист – 2-3 шт.