Маринади для яловичини, курятини та баранини
Наскільки смачним вийде м'ясне жарке або шашлик, залежить від того, чи правильно його замаринували. Мікаель Ароян сьогодні розкриє свої секрети і покаже, який маринад найкраще підійде до того чи іншого виду м'яса. Запекти блюдо щоб воно вийшло вище всяких похвал допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Маринад для яловичини:
1. Додаємо до м'яса соєвий соус, темне пиво, діжонську гірчицю і цибулю.
2. Маринуємо близько години.
3. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Маринад для курятини:
1. Подрібнюємо часник, змішуємо з рослинною олією і сметаною.
2. Потім додаємо цедру лимона, вичавлюємо сік. Після цього додаємо каррі. Все перемішуємо. Для курки важливо, щоб маринад був рідким, а уникнути надмірного витікання соку всередині.
3. Маринуємо 15-20 хвилин. Максимальний термін маринування курячого м'яса - 1,5 години.
4. Запікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Маринад для баранини:
1. Перемелюємо в ступі зіру, коріандр і перець горошком.
2. Потім додаємо рослинне масло і гострий стручкової перець для пікантності. Руками перемішуємо спеції з м'ясом.
3. В кінці додаємо томатний сік, оскільки він містить кислотність необхідну для м'яса. Солимо через 15 хвилин.
4. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Маринад для яловичини:
• соєвый соус – 3 ст.л.
• темне пиво – 5 ст.л.
• діжонська гірчиця – 1 ст.л.
• цибуля
Маринад для курятины:
• часник – 6 зубчиків
• рослинна олія – 3 ст.л.
• сметана – 2 ст.л.
• цедра лимону
• сік половини одного лимона
• приправа каррі – 1 ст.л.
Маринад для баранини:
• зіра – 0,5 ч.л.
• коріандр – 0,5 ч.л.
• перець горошком – 5 ч.л.
• рослинна олія – 1 ст.л.
• гострий стручковий перець
• томатний сік – 100 г