• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Маринади для яловичини, курятини та баранини
#

Маринади для яловичини, курятини та баранини

  • #
  • #

Наскільки смачним вийде м'ясне жарке або шашлик, залежить від того, чи правильно його замаринували. Мікаель Ароян сьогодні розкриє свої секрети і покаже, який маринад найкраще підійде до того чи іншого виду м'яса. Запекти блюдо щоб воно вийшло вище всяких похвал допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Маринад  для яловичини:

1. Додаємо до м'яса соєвий соус, темне пиво, діжонську гірчицю і цибулю.

2. Маринуємо близько години.

3. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Маринад для курятини:

1. Подрібнюємо часник, змішуємо з рослинною олією і сметаною.

2. Потім додаємо цедру лимона, вичавлюємо сік. Після цього додаємо каррі. Все перемішуємо. Для курки важливо, щоб маринад був рідким, а уникнути надмірного витікання соку всередині.

3. Маринуємо 15-20 хвилин. Максимальний термін маринування курячого м'яса - 1,5 години.

4. Запікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Маринад для баранини:

1. Перемелюємо в ступі зіру, коріандр і перець горошком.

2. Потім додаємо рослинне масло і гострий стручкової перець для пікантності. Руками перемішуємо спеції з м'ясом.

3. В кінці додаємо томатний сік, оскільки він містить кислотність необхідну для м'яса. Солимо через 15 хвилин.

4. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Маринад для яловичини:

• соєвый соус – 3 ст.л.

• темне пиво – 5 ст.л.

• діжонська гірчиця – 1 ст.л. 

• цибуля

 

Маринад для курятины:

• часник – 6 зубчиків

• рослинна олія – 3 ст.л.

• сметана – 2 ст.л.

• цедра лимону

• сік половини одного лимона

• приправа каррі – 1 ст.л.

 

Маринад для баранини:

• зіра – 0,5 ч.л.

• коріандр – 0,5 ч.л.

• перець горошком – 5 ч.л.

• рослинна олія – 1 ст.л.

• гострий стручковий перець

• томатний сік – 100 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Розумний пиріг
    Приготовить
    Розумний пиріг

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Крем-брюле
    Приготовить
    Крем-брюле

    Готовит: Ольга Драч

  • Спеції в десертах
    Приготовить
    Спеції в десертах

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.