• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Крем-брюле
#

Крем-брюле

Час приготування: 1 година 20 хвилин | Кількість порцій: 4 порции

  • #
  • #
Крем-брюле - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Надзвичайно ніжний десерт, який ми часто зустрічаємо в вишуканих ресторанах, легко приготувати вдома.

Всі продукти дуже прості, головне – чітко притримувати пропорцій, вибрати найкращі вершки і готувати на паровій бані.

Пароварка Pyramida ідеально підійде для приготування цього ніжного десерту. Спробуйте, і він стане вашим улюбленим.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

1. Перетерти жовтки з цукром.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

2. Ваніль розрізати і вийняти насіння.

3. Розігріти молоко з насінням ванілі і стручком, зняти з вогню, не доводячи до кипіння.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

4. Остудити молочну масу, прибрати стручок і змішати всі інгредієнти.

5. Розлити по ємностях і поставити в духовку Pyramida на 50 хвилин, випікати при температурі 160 °С.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

6. Остудити, посипати цукром і за допомогою пальника карамелізувати цукор до утворення кірки.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

Смачного!!!

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

• жовток – 3 шт

• вершки 33% – 200 г

• цукор – 1/2 склянки

• молоко – 1/3 склянки

• ваніль натуральна – 1/2 стручка

• цукор для кірки (краще тростинний)

Готуємо з Pyramida
Пароварка Pyramida

Комплект приготування на пару

Пароварка Pyramida

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Мурахи, що підіймаються по дереву
    Приготовить
    Мурахи, що підіймаються по дереву

    Готовит: Каріна Каліна

  • 2 соуси BBQ: з колою та без
    Приготовить
    2 соуси BBQ: з колою та без

    Готовит: Каріна Каліна

  • Індичка в пиві без краплі олії
    Приготовить
    Індичка в пиві без краплі олії

    Готовит: Каріна Каліна

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.