# Маринади для яловичини, курятини та баранини

Наскільки смачним вийде м'ясне жарке або шашлик, залежить від того, чи правильно його замаринували. Мікаель Ароян сьогодні розкриє свої секрети і покаже, який маринад найкраще підійде до того чи іншого виду м'яса. Запекти блюдо щоб воно вийшло вище всяких похвал допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Маринад  для яловичини:

1. Додаємо до м'яса соєвий соус, темне пиво, діжонську гірчицю і цибулю.

2. Маринуємо близько години.

3. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Маринад для курятини:

1. Подрібнюємо часник, змішуємо з рослинною олією і сметаною.

2. Потім додаємо цедру лимона, вичавлюємо сік. Після цього додаємо каррі. Все перемішуємо. Для курки важливо, щоб маринад був рідким, а уникнути надмірного витікання соку всередині.

3. Маринуємо 15-20 хвилин. Максимальний термін маринування курячого м'яса - 1,5 години.

4. Запікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Маринад для баранини:

1. Перемелюємо в ступі зіру, коріандр і перець горошком.

2. Потім додаємо рослинне масло і гострий стручкової перець для пікантності. Руками перемішуємо спеції з м'ясом.

3. В кінці додаємо томатний сік, оскільки він містить кислотність необхідну для м'яса. Солимо через 15 хвилин.

4. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Маринад для яловичини:

• соєвый соус – 3 ст.л.

• темне пиво – 5 ст.л.

• діжонська гірчиця – 1 ст.л. 

• цибуля

 

Маринад для курятины:

• часник – 6 зубчиків

рослинна олія – 3 ст.л.

• сметана – 2 ст.л.

• цедра лимону

• сік половини одного лимона

• приправа каррі – 1 ст.л.

 

Маринад для баранини:

• зіра – 0,5 ч.л.

• коріандр – 0,5 ч.л.

• перець горошком – 5 ч.л.

рослинна олія – 1 ст.л.

• гострий стручковий перець

• томатний сік – 100 г