Суп з молодої кукурудзи
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8
Хочете дізнатися, як приготувати кукурудзяний суп? Секрети розкриває Тетяна Зіновенко! Сьогодні актриса навчить вас готувати суп з кукурудзи, і розповість про всі тонкощі приготування цієї поживної, корисної страви. Незамінною помічниця на сьогоднішній кухні буде варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приготування супу:
1. Спочатку шинкуємо цибулю.
2. Потім обсмажуємо в каструлі нашинковану цибулину і висипаємо до неї зерна кукурудзи з цвітною капустою, розібраною на суцвіття.
3. Тушкуємо їх пару хвилин. Потім заливаємо окропом і варимо півгодини.
4. Виловлюємо шумівкою половину вареної кукурудзи та цвітної капусти, інші зерна з відваром збиваємо блендером.
5. Додаємо в каструлю варену квасолю, 100 мл вершків, щіпку білого перцю і солі.
6. Суп прикрашаємо зеленою цибулею, зверху додаємо зерна кукурудзи.
Готуємо галушки:
1. У миску вбиваємо одне куряче яйце, додаємо до нього кукурудзяну муку і пів чайної ложки солі.
2. Замішуємо густе тісто, з якого формуємо невеликі кукурудзяні кульки.
Приступаємо до приготування заправки:
1. Перець чилі перетираємо з абрикосовими кісточками і тим'яном.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для супу:
• цибуля – 2 шт.
• кукурудза молода – 4 шт.
• вершки – 100 мл
• білий перець, сіль
• брюссельска капуста – 200 г
• кукурудзяне борошно
• зелена цибуля для прикраси
Для галушок:
• яйця – 1 шт.
• борошно кукурудзяне – 5 ст.л.
• вода – 1 ст.л.
• сіль
Для заправки:
• перець чілі – 1 стручок
• ядра абрикосових кісточок – 5-6 шт.
• тим'ян – гілочка