# Суп з молодої кукурудзи

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8

Хочете дізнатися, як приготувати кукурудзяний суп? Секрети розкриває Тетяна Зіновенко! Сьогодні актриса навчить вас готувати суп з кукурудзи, і розповість про всі тонкощі приготування цієї поживної, корисної страви. Незамінною помічниця на сьогоднішній кухні буде варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Приготування супу:

1. Спочатку шинкуємо цибулю.

2. Потім обсмажуємо в каструлі нашинковану цибулину і висипаємо до неї зерна кукурудзи з цвітною капустою, розібраною на суцвіття.

3. Тушкуємо їх пару хвилин. Потім заливаємо окропом і варимо півгодини.

4. Виловлюємо шумівкою половину вареної кукурудзи та цвітної капусти, інші зерна з відваром збиваємо блендером.

5. Додаємо в каструлю варену квасолю, 100 мл вершків, щіпку білого перцю і солі.

6. Суп прикрашаємо зеленою цибулею, зверху додаємо зерна кукурудзи.

 

Готуємо галушки:

1. У миску вбиваємо одне куряче яйце, додаємо до нього кукурудзяну муку і пів чайної ложки солі.

2. Замішуємо густе тісто, з якого формуємо невеликі кукурудзяні кульки.
 

Приступаємо до приготування заправки:

1. Перець чилі перетираємо з абрикосовими кісточками і тим'яном.

 

Смачного!

електричні варильні поверхні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для супу:

• цибуля – 2 шт.

• кукурудза молода – 4 шт.

• вершки – 100 мл

• білий перець, сіль

• брюссельска капуста – 200 г

кукурудзяне борошно

• зелена цибуля для прикраси
 

Для галушок:

• яйця – 1 шт.

борошно кукурудзяне – 5 ст.л.

• вода – 1 ст.л.

• сіль


Для заправки:

• перець чілі – 1 стручок

• ядра абрикосових кісточок – 5-6 шт.

• тим'ян – гілочка