Крем-брюле Час приготування: 1 година 20 хвилин | Кількість порцій: 4 порции |
Надзвичайно ніжний десерт, який ми часто зустрічаємо в вишуканих ресторанах, легко приготувати вдома.
Всі продукти дуже прості, головне – чітко притримувати пропорцій, вибрати найкращі вершки і готувати на паровій бані.
Пароварка Pyramida ідеально підійде для приготування цього ніжного десерту. Спробуйте, і він стане вашим улюбленим.
1. Перетерти жовтки з цукром.
2. Ваніль розрізати і вийняти насіння.
3. Розігріти молоко з насінням ванілі і стручком, зняти з вогню, не доводячи до кипіння.
4. Остудити молочну масу, прибрати стручок і змішати всі інгредієнти.
5. Розлити по ємностях і поставити в духовку Pyramida на 50 хвилин, випікати при температурі 160 °С.
6. Остудити, посипати цукром і за допомогою пальника карамелізувати цукор до утворення кірки.
Смачного!!!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Ольга Драч
|
• жовток – 3 шт
• вершки 33% – 200 г
• цукор – 1/2 склянки
• молоко – 1/3 склянки
• ваніль натуральна – 1/2 стручка
• цукор для кірки (краще тростинний)