# Крем-брюле

Час приготування: 1 година 20 хвилин | Кількість порцій: 4 порции

Надзвичайно ніжний десерт, який ми часто зустрічаємо в вишуканих ресторанах, легко приготувати вдома.

Всі продукти дуже прості, головне – чітко притримувати пропорцій, вибрати найкращі вершки і готувати на паровій бані.

Пароварка Pyramida ідеально підійде для приготування цього ніжного десерту. Спробуйте, і він стане вашим улюбленим.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

1. Перетерти жовтки з цукром.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

2. Ваніль розрізати і вийняти насіння.

3. Розігріти молоко з насінням ванілі і стручком, зняти з вогню, не доводячи до кипіння.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

4. Остудити молочну масу, прибрати стручок і змішати всі інгредієнти.

5. Розлити по ємностях і поставити в духовку Pyramida на 50 хвилин, випікати при температурі 160 °С.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

6. Остудити, посипати цукром і за допомогою пальника карамелізувати цукор до утворення кірки.

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

Смачного!!!

 десерт крем-брюле з технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

• жовток – 3 шт

• вершки 33% – 200 г

• цукор – 1/2 склянки

 молоко – 1/3 склянки

 ваніль натуральна – 1/2 стручка

• цукор для кірки (краще тростинний)