• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Полуничний тарт
#

Полуничний тарт

Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 8

  • #
  • #

Все готово можна готувати чай і кликати всіх пробувати тарт.Цей рецепт можна назвати "останні полуничні гастролі" або "ніжний, літній тарт з полуницею", для особливої ​​легкості Евеліна запропонувала замінити вершки на йогурт. Легкий десерт для літнього вихідного дня;)

1. Починаємо робити тісто, холодне вершкове масло натираємо на крупній тертці, борошно з'єднуємо з цукром і сіллю і замішуємо з маслом. Поступово додаємо воду і замішуємо поки тісто не стане однорідним і перестане кришитися, після чого обертаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Робимо тісто, обертаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник2. Тепер приступаємо до начинки. Полуницю, свіжу або розморожену подрібнюємо блендером, додаємо цукор, яйця, йогурт добре перемішуємо і відставляємо.

Готуємо начинку для тарта3. Тепер дістаємо тісто з холодильника і розподіляємо по формі і тому в морозильник на хвилин 15-20.

Розподіляємо тісто за формою4. Як підійде час дістаємо з морозилки, проколюємо виделкою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Як підійде час дістаємо з морозилки, проколюємо виделкою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилинДо речі кілька слів про мою нову духовку Pyramida F 60 TMR вибрала я її за лаконічний і красивий дизайн, а полюбила за зручність і простоту. Раніше у мене була плита, де температура вимірювалася в цифрах від 1 до 5, а для приготування дуже важлива точна температура, так що нова духовка стала справжнім подарунком, все пропікається рівномірно, не пригорає і не залишається сирим, ще дуже зручно коли є автоматичне відключення після закінчення часу, можна поставити пиріг і займатися своїми справами і не думати про час.

5. Основа пропеклась і злегка підзолотиалсь, тепер туди виливаємо начинку і відправляємо в духовку розігріту до 180С на 35 хвилин.

Основа пропеклась і злегка підзолотившись, тепер туди виливаємо начинку і відправляємо в духовку розігріту до 180С на 35 хвилин.6. Дістаємо наш тарт з духовки і даємо охолонути, весь будинок наповнюється полуничним ароматом, його навіть можна не їсти, а просто вдихати ці чудові аромати. Як пиріг охолоне прикрашаємо свіжою полуницею, м'ятою або просто присипаємо цукровою пудрою.

Все готово можна готувати чай і кликати всіх пробувати тарт.

Як пиріг охолоне прикрашаємо свіжою полуницею, м'ятою або просто присипаємо цукровою пудроюАвтор: кулінарний блогер Евеліна Попова

Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

Для начинки

• Полуниця – 300 гр

• Вершки або йогурт – 150 гр

• Яйце – 2 шт

• Цукор – 100 гр

Для тіста

• Борошно – 250 гр

• Масло вершкове – 125 гр

• Крижана вода – 5-7 ст.л

• Цукор – 1 ст.л

• Сіль – щіпка

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 60 TMR

Духова шафа

Pyramida F 60 TMR

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця
    Приготовить
    Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця
  • Розумний пиріг
    Приготовить
    Розумний пиріг

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Пиріг з лимоном, маком і смородиною
    Приготовить
    Пиріг з лимоном, маком і смородиною

    Готовит: Едуард Насиров

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.