# Полуничний тарт

Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 8

Все готово можна готувати чай і кликати всіх пробувати тарт.Цей рецепт можна назвати "останні полуничні гастролі" або "ніжний, літній тарт з полуницею", для особливої ​​легкості Евеліна запропонувала замінити вершки на йогурт. Легкий десерт для літнього вихідного дня;)

1. Починаємо робити тісто, холодне вершкове масло натираємо на крупній тертці, борошно з'єднуємо з цукром і сіллю і замішуємо з маслом. Поступово додаємо воду і замішуємо поки тісто не стане однорідним і перестане кришитися, після чого обертаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Робимо тісто, обертаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник2. Тепер приступаємо до начинки. Полуницю, свіжу або розморожену подрібнюємо блендером, додаємо цукор, яйця, йогурт добре перемішуємо і відставляємо.

Готуємо начинку для тарта3. Тепер дістаємо тісто з холодильника і розподіляємо по формі і тому в морозильник на хвилин 15-20.

Розподіляємо тісто за формою4. Як підійде час дістаємо з морозилки, проколюємо виделкою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Як підійде час дістаємо з морозилки, проколюємо виделкою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилинДо речі кілька слів про мою нову духовку Pyramida F 60 TMR вибрала я її за лаконічний і красивий дизайн, а полюбила за зручність і простоту. Раніше у мене була плита, де температура вимірювалася в цифрах від 1 до 5, а для приготування дуже важлива точна температура, так що нова духовка стала справжнім подарунком, все пропікається рівномірно, не пригорає і не залишається сирим, ще дуже зручно коли є автоматичне відключення після закінчення часу, можна поставити пиріг і займатися своїми справами і не думати про час.

5. Основа пропеклась і злегка підзолотиалсь, тепер туди виливаємо начинку і відправляємо в духовку розігріту до 180С на 35 хвилин.

Основа пропеклась і злегка підзолотившись, тепер туди виливаємо начинку і відправляємо в духовку розігріту до 180С на 35 хвилин.6. Дістаємо наш тарт з духовки і даємо охолонути, весь будинок наповнюється полуничним ароматом, його навіть можна не їсти, а просто вдихати ці чудові аромати. Як пиріг охолоне прикрашаємо свіжою полуницею, м'ятою або просто присипаємо цукровою пудрою.

Все готово можна готувати чай і кликати всіх пробувати тарт.

Як пиріг охолоне прикрашаємо свіжою полуницею, м'ятою або просто присипаємо цукровою пудроюАвтор: кулінарний блогер Евеліна Попова

Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

Для начинки

 Полуниця – 300 гр

 Вершки або йогурт – 150 гр

 Яйце – 2 шт

 Цукор – 100 гр

Для тіста

 Борошно – 250 гр

 Масло вершкове – 125 гр

 Крижана вода – 5-7 ст.л

 Цукор – 1 ст.л

 Сіль – щіпка