# Китайські булочки

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 8

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" екстрасенс Олена Курилова. Вона привезла справжній рецепт китайських булочок баоцзи. А приготувати ці ласощі нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. 

Приготуйте солодкі і солоні пиріжки, які ніколи не пригорять, у себе вдома! 

1. Для початку приготуйте опару: змішайте тепле молоко, цукор і дріжджі і залиште їх в теплому місці на 10 хвилин, щоб рідина почала пінитися.

2. Поступово введіть в опару борошно, рослинне масло і щіпку солі і замішайте еластичне тісто.

3. Розділіть тісто на 3 рівні частини. В одну частину додайте сік шпинату, в другу – сік буряка. Третю частину залиште білою. 

4. Приготуйте солону начинку: цибулю, моркву і капусту подрібніть і обсмажте на олії. 

5. Окремо обсмажте свинячий фарш, посоліть і поперчіть його. 

6. Змішайте фарш з обсмаженими овочами, додайте подрібнений часник, тертий імбир, соєвий соус, кмин, сіль і перець за смаком.

7. Приготуйте солодку начинку: подрібніть до однорідності волоські горіхи, родзинки, курагу і кунжут; Додайте в суміш ром або коньяк, мелений кардамон або гвоздику, перемішайте.

8. Розкачайте з тіста невеликі коржики, всередину покладіть солону начинку. Зліпити пиріжки, защіпнув краї в один хвостик. 

9. Щоб зробити смугасті булочки з солодкою начинкою, розкачайте шматочки тіста трьох різних кольорів у смуги однакового діаметра.

10. Покладіть три шари тіста один на один, змащуючи їх рослинною олією. 

11. Рівномірно розподіліть зверху солодку начинку і скачайте всі три шари разом в рулет. 

12. Розріжте його ножем на частини 3-4 см шириною.

13. Накрийте пиріжки і булочки рушником і залиште їх на 20 хвилин, щоб вони піднялися і збільшилися вдвічі. 

14. Приготуйте парову баню, використовуючи велике сіто або пелюсткову форму-пароварку. 

15. Покладіть на неї зверху пиріжки і булочки і готуйте їх на пару 20 хвилин. 

16. Для зберігання оберніть булочки харчовою плівкою і тримайте їх в холодильнику; розігрівайте протягом хвилини в мікрохвильовці. 


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для тіста:

• борошно – 600 г

• тепле молоко – 120 мл

• свіжі дріжджі – 60 г

• цукор – 90 г

• рослинна олія – 60 мл

• дрібка солі

• теплий сік шпинату – 120 мл

• теплий сік буряка – 120 мл
 

Для солоної начинки:

• свинячий фарш – 300 г

• капуста – 300 г

• морква – 1 шт

• цибуля ріпчаста – 1 шт

• часник – 2 зубчики

• тертий імбир – 1 ч. л.

• соєвий соус – 2 ст. л.

• кмин – 1 ч. л.

• сіль, перець – за смаком

• рослинна олія для смаження
 

Для солодкої начинки

• волоський горіх – 50 г

• родзинки – 50 г

• курага – 50 г

• кунжут – 20 г

• ром або коньяк – 2 ст. л

 мелений кардамон або гвоздика – 1 ч. л.