


Перепілки з овочами
Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 5
Перепілки з овочами – це сама справжня кулінарна несподіванка! Спробуйте приготувати їх разом з Ольгою Драч і технікою Pyramida – запевняємо, у вас все вийде з першого разу! Особливо, якщо готувати перпілок в компактній духовці F 42 (45) Black, шириною всього 45 см.
1. Видавлюємо гранатовий сік, додаємо в нього спеції і заливаємо соком перепілки.
2. Овочі нарізаємо скібочками.
3. Обмотуємо смужками бекону кожну перепілку і викладаємо на деко на фольгу.
4. Обкладаємо перепілок овочами і зеленню, поливаємо гранатовим соком і оливковою олією, засипаємо спеціями.
5. Накриваємо перепілок з овочами фольгою і відправляємо в попередньо розігріту до 220 °С духовку Pyramida на 25 хвилин на традиційний режим. Потім розкриваємо фольгу і міняємо режим на гриль і тримаємо їх ще 20 хвилин.
6. Перепілки дістаємо з духовки і розкладаємо порційно по тарілках, додавши гарнір з запечених овочів.
Смачного!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

-
Зимовий фруктово-горіховий кекс
-
Шоколадний клафуті з ягодами
Готовит: Юлія Кубрак
-
Галета з томатами, фетою, кукурудзою і травами
Готовит: Юлія Кубрак
-
Просте корисне печиво
Готовит: Юлія Кубрак
-
Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом
Готовит: Юлія Кубрак
-
Груша «Прекрасна Олена»
Готовит: Едуард Насиров
-
Томатний суп з квасолею та маслинами
Готовит: Едуард Насиров
-
Весняний пиріг з румбамбарем
Готовит: Катерина Артюхова
-
Клафуті з вишнею
Готовит: Катерина Артюхова
-
Різдвяний штолень з сиром
Готовит: Катерина Артюхова
-
Пиріг з фруктами
Готовит: Ольга Драч
-
Овочі гриль з баварськими сосисками
Готовит: Ольга Драч