• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Ідеальне какао
#

Ідеальне какао

Час приготування: 15-20 хв. | Кількість порцій: 2

  • #
  • #

При приготуванні какао найчастіше зустрічаються одні і ті ж проблеми - осад, грудочки і пінка. Як же зробити ідеальний напій, який буде тільки тішити своїм смаком? Марина Шевченко впевнена що це зовсім нескладно, сьогодні на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B вона відкриє секрети, які вам знадобляться.


Приготування ідеального какао:

1. Насипаємо какао-порошок і цукор в сотейник, перемішуємо.

2. Додаємо трішки води, розтираємо суміш до шоколадної маси і ставимо на середній вогонь.

3. Вливаємо тонкою цівкою попередньо підігріте молоко, постійно перемішуючи, що не доводимо до кипіння.

4. Знімаємо з вогню, збиваємо вінчиком і виливаємо готовий напій в чашку, додаємо маршмеллоу або тертий шоколад.

Щоб в напої не було грудочок, добре розмішайте в сотейнику какао-порошок, цукор і кип'ячену воду.

 

Для вирішення проблеми рідкого какао з густим осадом потрібно:

1. Підігріти молоко на повільному вогні, не доводячи до кипіння.

2. Потім влити його дуже тонкою цівкою в суміш какао з цукром, злегка перемішуючи. Якщо наливати молоко саме тонкою цівкою і при цьому постійно помішувати, частинки какао повністю розчиняться в молоці, і осаду не буде.

3. Після цього варити какао на слабкому вогні 3-5 хвилин.

Щоб какао мало повітряну пінку і було без молочної плівки, треба відразу після виключення динамічно збити напій вінчиком. Це дозволить какао краще насичуватися киснем, що буде заважати виникненню молочної плівки.

 

Смачного!

рецепт ідеального какао без плівки і грудочок за допомогою техніки Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• какао-порошок – 2 ст.л.

• молоко – 250 мл

• вода – 50 мл

• цукор – 2 ч.л. (можна не додавати)

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Американський гарбузовий пиріг
    Приготовить
    Американський гарбузовий пиріг

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Вітамінний суп: рецепт з зеленню подорожника
    Приготовить
    Вітамінний суп: рецепт з зеленню подорожника

    Готовит: Все буде добре

  • Маринована цибуля
    Приготовить
    Маринована цибуля

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.