Маринована цибуля
Маринована цибуля - одна з найпопулярніших страв у Німеччині. У ресторанах за ці ласощі гурмани платять великі гроші. Сергій Калінін розкриє нам секрет приготування цієї страви і допоможе йому в цьому варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приступаємо до приготування:
1. Цибулю очистити, видалити хвостики і корінці, промити.
2. Воду закип'ятити, опустити в неї цибулини, бланшувати 2-3 хв.
3. За допомогою шумівки перекласти цибулю в миску з холодною водою.
4. Покласти в стерилізовані банки по 2 лаврові листки, 3 горошини чорного перцю, 4 горошини запашного перцю, по 0,5 перцю чилі і по 1 гвоздиці.
5. Розкласти цибулю по банкам. Чорний і білий перець подрібнити.
6. Воду довести до кипіння, додати зерна гірчиці, сіль і цукор. Варити на повільному вогні до повного розчинення цукру.
7. Додати оцет, кип'ятити 2 хвилини.
8. Залити гарячим маринадом банки з цибулею, накрити кришками. Стерилізувати після закипання 5 хв.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для маринада:
• вода – 1 л
• соль – 1 ст.л.
• сахар – 3 ст.л.
• зерна горчицы – 2 ст.л.
• уксус столовый 6% – 250 мл
Для консервации:
• лук репчатый (мелкий) – 2 кг
• лист лавровый – 8 шт
• перец черный горошком – 12 шт
• перец душистый горошком – 16 шт
• перец чили – 2 шт
• гвоздика – 4 шт
• черный и белый перец горошком (для маринада) – 0,5 ч.л.