# Фузіллі з овочами і сиром Парміджано-Реджано

Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 5

Як і будь-яка паста, фузіллі походить з Італії. Готують їх з твердих сортів пшениці. Свою назву фузіллі (Fusilli) отримали через свою форму, що нагадує спіральки або веретено. А слово "веретено" по-італійськи – «fuso». 

 

1. Включаємо велику конфорку і вибираємо рівень 9. У добре розігрітій сковорідці обсмажуємо дрібно нарізаний часник в оливковій олії близько півхвилини. 

2. Додаємо на сковорідку нарізану кубиками цибулю, солодкий перець і баклажан, обсмажуємо до напівготовності. 

3. Печериці і помідори ріжемо дрібними кубиками і засипаємо в сковорідку до овочів. Обсмажуємо 2-3 хвилини. 

4. Заливаємо в сковорідку вершки, додаємо сир Парміджано-Реджано, тушкуємо 2 хвилини.

5. Паралельно відварюємо в каструлі фузіллі, доводимо до напівготовності, зливаємо воду і додаємо на соус. 

6. Тушкуємо до готовності, додаємо ще трохи сиру Парміджано-Реджано і страва готова! 

Подавати її можна з базиліком.

Смачного!


Побажання користувачам техніки Pyramida:

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

 Фузілліні сухі – 500 г

 Сир Парміджано – 250 г

 Помідори – 400 г

 Ріпчаста цибулю – 200 г

 Базилік – гілочка

 Печериці – 400 г

 Баклажан – 350 г

 Вершки – 500 мл

 Оливкова олія – 200 мл

 Часник – 3 зуб

 Сіль – 

 Мелений чорний перець – за смаком