Салат «Ф'южн олів'є»
Час приготування: 1 год 30 хв | Кількість порцій: 3
Рецепт салату «Ф'южн олів'є» від Дмитра Горовенко не тільки здивує ваших гостей і прикрасить святковий стіл, а й вас потішить! Адже оригінальна подача цього салату обов'язково прийдеться до душі кожному. Приготувати всі інгредієнти для салату допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. А які інгредієнти знадобляться і чи будуть вони відрізнятися від звичних? А також як прикрасити «Ф'южн олів'є» так, щоб здивувати всіх за новорічним столом, дивіться в майстер-класі від Дмитра Горовенко.
Приготування:
1. Морква, картопля, яйця, огірки і куряче філе нарізаємо кубиками.
2. В окремому посуду змішуємо нарізані інгредієнти, додаємо горошок і перемішуємо.
3. У підігріту воду висипаємо желатин, солимо і перемішуємо до розчинення.
4. Желатинову воду виливаємо в майонез. Гарненько перемішуємо.
5. Додаємо рубаний перець чилі.
6. Змішуємо начинку з соусом.
7. На одну сторону форми півсфер на дно кладемо кілька ягід журавлини, а на іншу сторону трохи зелені.
8. Наповнюємо форми салатом і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
9. Півсфери з'єднуємо між собою за допомогою желатиновой води, даємо трохи часу застигнути.
10. Дістаємо наш салат, прикрашаємо і подаємо.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• варена морква - 2 шт.
• картопля відварна - 3-4 шт.
• куряче філе відварне - 100 г
• яйця перепелині - 3-4 шт.
• мариновані огірки - 100 г
• горошок - 50 г
• желатин - 10 г
• вода тепла - 100-120 мл
• майонез - 200 г
• перець чилі - 2 г