# Салат «Ф'южн олів'є»

Час приготування: 1 год 30 хв | Кількість порцій: 3

Рецепт салату «Ф'южн олів'є» від Дмитра Горовенко не тільки здивує ваших гостей і прикрасить святковий стіл, а й вас потішить! Адже оригінальна подача цього салату обов'язково прийдеться до душі кожному. Приготувати всі інгредієнти для салату допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. А які інгредієнти знадобляться і чи будуть вони відрізнятися від звичних? А також як прикрасити «Ф'южн олів'є» так, щоб здивувати всіх за новорічним столом, дивіться в майстер-класі від Дмитра Горовенко.

 

Приготування:

1. Морква, картопля, яйця, огірки і куряче філе нарізаємо кубиками.

2. В окремому посуду змішуємо нарізані інгредієнти, додаємо горошок і перемішуємо.

3. У підігріту воду висипаємо желатин, солимо і перемішуємо до розчинення.

4. Желатинову воду виливаємо в майонез. Гарненько перемішуємо.

5. Додаємо рубаний перець чилі.

6. Змішуємо начинку з соусом.

7. На одну сторону форми півсфер на дно кладемо кілька ягід журавлини, а на іншу сторону трохи зелені.

8. Наповнюємо форми салатом і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.

9. Півсфери з'єднуємо між собою за допомогою желатиновой води, даємо трохи часу застигнути.

10. Дістаємо наш салат, прикрашаємо і подаємо.

 

Смачного!

 

Сенсорна кухонна поверхня Pyramida CFEA 641 B

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• варена морква - 2 шт.

• картопля відварна - 3-4 шт.

 куряче філе відварне - 100 г

яйця перепелині - 3-4 шт.

мариновані огірки - 100 г

горошок - 50 г

• желатин - 10 г

вода тепла - 100-120 мл

майонез - 200 г

перець чилі - 2 г