• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Як приготувати рибу за 3 хвилини
#

Як приготувати рибу за 3 хвилини

Час приготування: 3 хв. | Кількість порцій: 4-6

  • #
  • #

Залишилося зовсім мало часу, а ви ще не знаєте, чим смачненьким порадувати своїх рідних і гостей? Ми пропонуємо вам швидкий і апетитний рецепт приготування скумбрії. А заощадити час в приготуванні допоможе сучасна варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Приготування:

1. Лушпиння цибулі ретельно миємо.

2. Заливаємо 1 л води і залишаємо приблизно на 10 хвилин - це той час, поки будемо обробляти рибу.

3. Обертаємо кухонну дошку в пакет, а потім застилаємо папером або паперовими рушниками.

4. Скумбрію відокремлюємо від голови, виймаємо нутрощі і прибираємо чорну плівку в черевці.

5. Потім добре миємо й висушуємо паперовими рушниками.

6. Якщо ми хочемо подати її порційно для кількох людей, краще нарізати відразу, тому як готову скумбрію акуратно і рівно нарізати складно. Якщо зовнішній вигляд не є принциповим, можна відварити тушку цілком.

7. Далі в лушпиння цибулі додаємо сіль.

8. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

9. Кип'ятимо 2 хвилини, щоб розсіл придбав гарний колір.

10. Викладаємо підготовлену скумбрію в киплячий розсіл і варимо рівно 3 хвилини.

11. Потім відкидаємо на друшляк і очищаємо рибу від лушпиння.

12. За бажанням скроплюємо готову рибу лимонним соком.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• скумбрія – 850 г

• цибульне лушпиння – за смаком

• кухонна сіль – 4 ст.л

• лимоний сік – за смаком

• вода – 1 л

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Бананові панкейкі
    Приготовить
    Бананові панкейкі

    Готовит: Евеліна Попова

  • Індичка в пиві без краплі олії
    Приготовить
    Індичка в пиві без краплі олії

    Готовит: Каріна Каліна

  • Бараняча рулька: ірландський рецепт
    Приготовить
    Бараняча рулька: ірландський рецепт

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.