Як приготувати рибу за 3 хвилини Час приготування: 3 хв. | Кількість порцій: 4-6 |
Залишилося зовсім мало часу, а ви ще не знаєте, чим смачненьким порадувати своїх рідних і гостей? Ми пропонуємо вам швидкий і апетитний рецепт приготування скумбрії. А заощадити час в приготуванні допоможе сучасна варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приготування:
1. Лушпиння цибулі ретельно миємо.
2. Заливаємо 1 л води і залишаємо приблизно на 10 хвилин - це той час, поки будемо обробляти рибу.
3. Обертаємо кухонну дошку в пакет, а потім застилаємо папером або паперовими рушниками.
4. Скумбрію відокремлюємо від голови, виймаємо нутрощі і прибираємо чорну плівку в черевці.
5. Потім добре миємо й висушуємо паперовими рушниками.
6. Якщо ми хочемо подати її порційно для кількох людей, краще нарізати відразу, тому як готову скумбрію акуратно і рівно нарізати складно. Якщо зовнішній вигляд не є принциповим, можна відварити тушку цілком.
7. Далі в лушпиння цибулі додаємо сіль.
8. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
9. Кип'ятимо 2 хвилини, щоб розсіл придбав гарний колір.
10. Викладаємо підготовлену скумбрію в киплячий розсіл і варимо рівно 3 хвилини.
11. Потім відкидаємо на друшляк і очищаємо рибу від лушпиння.
12. За бажанням скроплюємо готову рибу лимонним соком.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• скумбрія – 850 г
• цибульне лушпиння – за смаком
• кухонна сіль – 4 ст.л
• лимоний сік – за смаком
• вода – 1 л