Секрети в приготуванні фаршу
Час приготування: 10-15 хв. | Кількість порцій: 4-6
Як приготувати смачний і соковитий фарш, знає Мікаель Ароян! У своєму майстер-класі відомий кулінар розповість про трьох поширених проблемах в приготуванні фаршу і поділиться секретами їх вирішення. Читайте рецепт фаршу для пельменів, котлет і тефтельок з різних видів м'яса в нашому матеріалі!
А приготувати смачні котлети з фаршу з секретними інгредієнтами допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Кожна господиня хоча б раз на тиждень готує страву з м'ясного фаршу: котлети, тефтелі, пельмені, м'ясні запіканки тощо. Але часто з приготуванням фаршу виникають проблеми. Наприклад, курячий фарш виходить сухуватим, яловичий фарш - дуже щільним, а свинячий фарш часто розвалюється. Завдяки трьом секретним інгредієнтів цих проблем можна уникнути. Які вони, дізнайтеся в майстер-класі від Мікаеля Арояна!
Проблема № 1. Яловичий фарш виходить дуже щільним
Вироби з яловичого фаршу часто виходять твердими. Щоб цього не сталося, в фарш потрібно додати яблуко.
Додайте у фарш терте яблуко, добре перемішайте готовий фарш.
Це не тільки зробить фарш ніжним, але і поліпшить його смак.
Секрет: щоб фарш вийшов м'яким, його потрібно двічі прокрутити через м'ясорубку.
Проблема № 2. Куриячий фарш виходить сухим
Страви, приготовані з курячого фаршу, часто виходять сухими. Цю проблему легко вирішить томатний сік.
Проблема № 3. Свинячий фарш розшаровується і розвалюється
Вироби з свинячого фаршу не тримають форму: тріскаються, розвалюються. Виправити ситуацію допоможе картопля.
Додайте у фарш терту сиру картоплю, добре перемішайте.
Секрет: якщо ви готуєте фарш з різних сортів м'яса, то перемелювати і зберігати всі види фаршу потрібно окремо, змішуючи безпосередньо перед приготуванням.
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.