# Секрети в приготуванні фаршу

Час приготування: 10-15 хв. | Кількість порцій: 4-6

Як приготувати смачний і соковитий фарш, знає Мікаель Ароян! У своєму майстер-класі відомий кулінар розповість про трьох поширених проблемах в приготуванні фаршу і поділиться секретами їх вирішення. Читайте рецепт фаршу для пельменів, котлет і тефтельок з різних видів м'яса в нашому матеріалі!

А приготувати смачні котлети з фаршу з секретними інгредієнтами допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

Кожна господиня хоча б раз на тиждень готує страву з м'ясного фаршу: котлети, тефтелі, пельмені, м'ясні запіканки тощо. Але часто з приготуванням фаршу виникають проблеми. Наприклад, курячий фарш виходить сухуватим, яловичий фарш - дуже щільним, а свинячий фарш часто розвалюється. Завдяки трьом секретним інгредієнтів цих проблем можна уникнути. Які вони, дізнайтеся в майстер-класі від Мікаеля Арояна!

Проблема № 1. Яловичий фарш виходить дуже щільним

Вироби з яловичого фаршу часто виходять твердими. Щоб цього не сталося, в фарш потрібно додати яблуко.

Додайте у фарш терте яблуко, добре перемішайте готовий фарш.

Це не тільки зробить фарш ніжним, але і поліпшить його смак.

Секрет: щоб фарш вийшов м'яким, його потрібно двічі прокрутити через м'ясорубку.

 

Проблема № 2. Куриячий фарш виходить сухим

Страви, приготовані з курячого фаршу, часто виходять сухими. Цю проблему легко вирішить томатний сік.

 

Проблема № 3. Свинячий фарш розшаровується і розвалюється

Вироби з свинячого фаршу не тримають форму: тріскаються, розвалюються. Виправити ситуацію допоможе картопля.

Додайте у фарш терту сиру картоплю, добре перемішайте.

Секрет: якщо ви готуєте фарш з різних сортів м'яса, то перемелювати і зберігати всі види фаршу потрібно окремо, змішуючи безпосередньо перед приготуванням.

Все буде добре з Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для яловичого фаршу​:

• яловичина – 600 г

• яблуко – 1 шт.

 

Для курячого фаршу:

• куряче м'ясо – 500 г

• томатний сік – 50 мл

 

Для свинячого фарша:

• свинина – 500 г

• картопля – 1 шт.