


Чізкейк без випікання з кавуном
Час приготування: 1 год. | Кількість порцій: 4-8
Наталя Левензон впевнена - в спеку найкраще освіжатися тортом! І щоб це довести, експерт сьогодні приготує дивовижний холодний чізкейк без випікання, який виглядає як кавун і містить всередині солодку кавунову м'якоть.
Приготувати вітамінний, охолоджуючий літній десерт допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
1. Перетрите песочное печенье в мелкую крошку; растопите в микроволновке масло. Смешайте масло с крошками.
2. Половину маси пофарбуйте шпинатною макухою, половину - червоним ягідним. Червону масу з печива засипте на дно круглої форми, попередньо застеливши її пергаментним папером, і щільно утрамбувати по дну форми.
3. Зеленої крихтою викладіть стінки кавуна по бортах форми.
4. Залийте желатин водою і дайте йому настоятися і загуснути.
5. Перебийте сир в блендері.
6. Половину розбухлого желатину розтопіть, додайте в сирну масу, введіть йогурт, цукор, ванілін і знову все збийте.
7. На дно форми з пісочним печивом поставте невелику піалу, і залийте порожнечі навколо піали білої сирною масою. Поставте форму в холодильник, щоб білий сирний шар застиг.
8. М'якоть кавуна перебійте блендером в пюре.
9. Частину желатину розтопіть, додайте в кавунове пюре і знову збийте.
10. Дістаньте піалу із замерзлої маси, і в отвір влийте кавунове пюре, заповнивши його доверху. Поставте в холодильник остигати.
11. Щоб зробити кавунове насіння, розтопіть чорний шоколад, залийте його в кондитерський мішок і намалюйте на пергаменті краплеподібну форму. Намалюйте 30-40 таких крапель і поставте їх в морозилку охолодитися.
12. Дістаньте замерзлий торт з форми і прикрасьте його «гарбузовим насінням» по колу в 2 ряди.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• м'якоть кавуна – 700 г
• пісочне печиво – 400 г
• вершкове масло – 50 г
• червоний сік (з ягід) – 150 г
• макуха шпината – 50-100 г
• перетертий сир – 300 г
• йогурт – 1,5 ст
• цукор – 100 г
• ванілін – 1 ч.л.
• вода – 1/2 ст
• желатин – 60 г
• чорний шоколад – 50 г
