• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Десерт "Піраміда" з ягідної глазур'ю
#

Десерт "Піраміда" з ягідної глазур'ю

Час приготування: 3 год. 30 хв. | Кількість порцій: 3

Вам подобаються геометричні десерти, але ви вважаєте, що вдома це зробити не реально? Всі кулінарні архітектурні шедеври ви можете приготувати у себе на кухні. А за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B і духової шафи Pyramida F 81 ETIX секретами готова поділитися кулінарний архітектор Динара Касько. Перевірте свої знання з геометрії і запишіть рецепт!


Готуємо бісквіт:

1. Збити білки з цукром.

2. Змішати цукрову пудру, борошно, мигдалеву борошно, подрібнений чай.

3. Ввести всі сухі інгредієнти в білки.

4. Випікати при 170° C 12-13 хвилин.
 

Приступаємо до ягідного конфі:

1. Змішати пюре з цукром і шматочками вишні.

2. Нагріти масу і розчинити попередньо замочений желатин.

3. Розлити у форми і відправити в морозильну камеру на 1-1,5 години.

 

Наступним етапом готуємо мус з чаєм для десерту:

1. У вершки додати чай і залишити на 3 години.

2. Потім процідити.

3. Замочити желатин.

4. Нагріти молоко, розтопити в ньому желатин і вилити на шоколад. Збити.

5. Охолодити масу до кімнатної температури і додати збиті вершки.

 

Готуємо ягідну глазур:

1. Змішати молоко з вершками, цукром і глюкозою. Довести до кипіння.

2. Вилити масу на шоколад з желатином і ретельно перемішати.

3. Охолодити масу до кімнатної температури.

 

Приступаємо до приготування прикраси:

1. 2/3 шоколаду розтопити в мікрохвильовій печі.

2. Змішати з 1/3 нетопленого шоколаду.

3. На папері намалювати спіраль.

4. За допомогою кондитерського мішка промальовувати шоколадом спіраль по трафарету.

5. Залишити на 10 хв. в холодильнику.

 

Смачного!

Pyramida духові шафи в Україні

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для бісквіту:

• мигдальне борошно – 35 г

• цукрова пудра – 25 г

• пшеничне борошно – 15 г

• яєчні білки – 80 г

• цукор – 20 г

• чай каркаде – 7 г


Для конфі:

• вишневе пюре – 60 г

• шматочки вишні – 25 г

• цукор – 20 г

• желатин – 2 г

Для мусу:

• молоко – 75 г

• білий шоколад – 120 г

• желатин – 4,5 г

• вершки – 165 г

• чай каркаде – 7 г


Для глазурі:

• молоко – 70 г

• вершки – 45 г

• пюре смородины – 100 г

• цукор – 25 г

• глюкоза – 45 г

• білий шоколад – 320 г

• желатин – 7 г

Для спіралі:

• білий шоколад – 300 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
#
другие рецепты
  • Шоколадні цукерки з ніжною апельсиновою начинкою
    Приготовить
    Шоколадні цукерки з ніжною апельсиновою начинкою

    Готовит: Все буде добре

  • Морозиво з зеленим чаєм і цибулею
    Приготовить
    Морозиво з зеленим чаєм і цибулею

    Готовит: Все буде добре

  • Вишнево-огірковий суп Чріантелі по-грузинськи
    Приготовить
    Вишнево-огірковий суп Чріантелі по-грузинськи

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.