# Десерт "Піраміда" з ягідної глазур'ю

Час приготування: 3 год. 30 хв. | Кількість порцій: 3

Вам подобаються геометричні десерти, але ви вважаєте, що вдома це зробити не реально? Всі кулінарні архітектурні шедеври ви можете приготувати у себе на кухні. А за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B і духової шафи Pyramida F 81 ETIX секретами готова поділитися кулінарний архітектор Динара Касько. Перевірте свої знання з геометрії і запишіть рецепт!


Готуємо бісквіт:

1. Збити білки з цукром.

2. Змішати цукрову пудру, борошно, мигдалеву борошно, подрібнений чай.

3. Ввести всі сухі інгредієнти в білки.

4. Випікати при 170° C 12-13 хвилин.
 

Приступаємо до ягідного конфі:

1. Змішати пюре з цукром і шматочками вишні.

2. Нагріти масу і розчинити попередньо замочений желатин.

3. Розлити у форми і відправити в морозильну камеру на 1-1,5 години.

 

Наступним етапом готуємо мус з чаєм для десерту:

1. У вершки додати чай і залишити на 3 години.

2. Потім процідити.

3. Замочити желатин.

4. Нагріти молоко, розтопити в ньому желатин і вилити на шоколад. Збити.

5. Охолодити масу до кімнатної температури і додати збиті вершки.

 

Готуємо ягідну глазур:

1. Змішати молоко з вершками, цукром і глюкозою. Довести до кипіння.

2. Вилити масу на шоколад з желатином і ретельно перемішати.

3. Охолодити масу до кімнатної температури.

 

Приступаємо до приготування прикраси:

1. 2/3 шоколаду розтопити в мікрохвильовій печі.

2. Змішати з 1/3 нетопленого шоколаду.

3. На папері намалювати спіраль.

4. За допомогою кондитерського мішка промальовувати шоколадом спіраль по трафарету.

5. Залишити на 10 хв. в холодильнику.

 

Смачного!

Pyramida духові шафи в Україні

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для бісквіту:

мигдальне борошно – 35 г

• цукрова пудра – 25 г

• пшеничне борошно – 15 г

• яєчні білки – 80 г

• цукор – 20 г

• чай каркаде – 7 г


Для конфі:

• вишневе пюре – 60 г

• шматочки вишні – 25 г

• цукор – 20 г

• желатин – 2 г

Для мусу:

• молоко – 75 г

• білий шоколад – 120 г

• желатин – 4,5 г

• вершки – 165 г

• чай каркаде – 7 г


Для глазурі:

• молоко – 70 г

• вершки – 45 г

• пюре смородины – 100 г

• цукор – 25 г

• глюкоза – 45 г

• білий шоколад – 320 г

• желатин – 7 г

Для спіралі:

• білий шоколад – 300 г