Гарне оформлення паски 3 частина Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 1 |
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу "Кращий декоратор паски" Світлана Панасюк, вона розповість, як правильно прикрасити паску глазур'ю і покаже, як техніка Айсінг використовується для розпису і створення об'ємних декоративних елементів. А приготувати цю красу нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Глазур:
1. Залити 1 ч.л. желатину 2 ст.л. води і дати набрякнути.
2. У каструльку висипати 180 г цукру і налити зверху 4 ст.л. води, перемішати і поставити на маленький вогонь.
3. Основу необхідно постійно помішувати, поки цукор повністю не розчиниться. Після цього зняти з вогню, додати розпущений желатин, перемішати і одразу в гарячому вигляді збити міксером до білого і поки маса не стане густою і тягучою.
4. Після того, як маса придбала необхідну консистенцію покрити нею паску з усіх боків за допомогою лопатки, дуже швидко, поки глазур не застигла (за 3 хвилини).
5. Ножем, змоченим в гарячій воді, вирівняти поверхню. Залишити застигати на півгодини.
Айсінг:
1. Додати в яєчний білок лимонний сік, перемішати.
2. Поступово вмішати цукрову пудру, доводячи до потрібної консистенції.
3. Наносити малюнки безпосередньо на паску за допомогою кондитерського мішка. Пензликом в воді, розмити контури.
4. З айсінгом можна зробити фігурки. Для плоских елементів (листочки) нанесіть малюнок на файл для паперів і залиште застигати. Для метеликів також намалюйте їх плоскими на файлі і вкладіть його в книгу, тоді крильця піднімуться. Троянди висаджуйте на пергамент за допомогою кондитерського мішка зі скошеною насадкою.
5. Приклеюйте застиглі фігурки на паску свіжим айсінгом.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• Цукор – 180 г
• Желатин – 1 ч.л.
• Вода – 6 ст.л.
• Шпинатовий сік – 6 ст. л
• Яєчний білок – 1 шт
• Лимонний сік – 0,5 ч.л.
• Цукрова пудра – 250 г