# Гарне оформлення паски 2 частина

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 1

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу "Кращий декоратор паски" Аліна Стеблянко. Вона навчить, як гарно прикрасити паску в техніці пастілаж. А приготувати цю красу нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

Ганаш з білого шоколаду: 

1. Шоколад розтопіть на водяній бані, нагрійте вершки, ретельно перемішайте і збийте.

2Покрийте ганашем верх паски. Це потрібно для кращого зчеплення пастілажа з поверхнею.
 

Пастілаж:

1. У холодну воду додати желатин, дати йому час, щоб він розпустився. 

2. На водяній бані розчинити желатин, постійно помішуючи.

3. Невеликими порціями (по 1 ст. л.) додавати цукрову пудру, поки маса не збереться в щільний ком, який не прилипає до рук.

4. Працювати з масою потрібно швидко, так як вона засихає миттєво (буквально через 2-3 хвилини) і може дати тріщини, чого нам абсолютно не потрібно. При замішуванні і розкачуванні руки і робочу поверхню необхідно посипати крохмалем. 

5. Склеїть сухі деталі з пастілажу сумішшю вологого пастілажа з яєчним білком.
 

Повторіть рецепт разом з нами і переконайтеся, що в ньому немає нічого складного;) 

Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• Вершки – 60 г

• Білий шоколад – 100 г

• Желатин – 1 ст. л.

• Холодна вода – 2 ст. л.

• Цукрова пудра – 300 г