Гарне оформлення паски 2 частина Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 1 |
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу "Кращий декоратор паски" Аліна Стеблянко. Вона навчить, як гарно прикрасити паску в техніці пастілаж. А приготувати цю красу нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Ганаш з білого шоколаду:
1. Шоколад розтопіть на водяній бані, нагрійте вершки, ретельно перемішайте і збийте.
2. Покрийте ганашем верх паски. Це потрібно для кращого зчеплення пастілажа з поверхнею.
Пастілаж:
1. У холодну воду додати желатин, дати йому час, щоб він розпустився.
2. На водяній бані розчинити желатин, постійно помішуючи.
3. Невеликими порціями (по 1 ст. л.) додавати цукрову пудру, поки маса не збереться в щільний ком, який не прилипає до рук.
4. Працювати з масою потрібно швидко, так як вона засихає миттєво (буквально через 2-3 хвилини) і може дати тріщини, чого нам абсолютно не потрібно. При замішуванні і розкачуванні руки і робочу поверхню необхідно посипати крохмалем.
5. Склеїть сухі деталі з пастілажу сумішшю вологого пастілажа з яєчним білком.
Повторіть рецепт разом з нами і переконайтеся, що в ньому немає нічого складного;)
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• Вершки – 60 г
• Білий шоколад – 100 г
• Желатин – 1 ст. л.
• Холодна вода – 2 ст. л.
• Цукрова пудра – 300 г