Шоколадний рулет
Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 4-8
Як приготувати дуже смачний шоколадний рулет, рецепт якого не містить шкідливих добавок розповість експерт Ольга Мартиновська. Такий десерт буде смачніше магазинного і не залишить нікого байдужим.
У приготуванні цих ласощів Ользі допоможуть варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Готуємо пастилу:
1. Сливи очистити і подрібнити. Додати сік і цедру лимона.
2. Додати цукор і варити 20 хвилин.
3. Додати крохмаль і желатин, попередньо замочений у воді. Розмішати до однорідної маси.
4. Перелити масу на деко з пергаментом, розрівняти і залишити застигати.
Для бісквіта:
1. Збити яйця з цукром і дрібкою солі.
2. Додати борошно, какао, розпушувач.
3. Вилити тісто на деко і випікати 7-10 хвилин при 180° C в режимі конвекції.
Для приготування крему:
1. Збити м'яке вершкове масло з цукром, додати вершки, сир і змішати для однорідності.
Для глазурі:
1. Шоколад розтопити, додати масло і вершки.
Сформувати рулет і залити його глазур'ю.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• яйця – 5 шт.
• розпушувач– 1 ч.л.
• какао – 2 ст.л
• борошно – 2 ст.л
• сир– 500 г
• вершки– 100 г
• вершкове масло – 90 г
• цукор – 150 г
• сливи – 500 г
• лимон – 1/2 шт
• крохмаль – 2 ст.л.
• желатин – 2 ст.л.
• шоколад – 150