# Шоколадний рулет

Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 4-8

Як приготувати дуже смачний шоколадний рулет, рецепт якого не містить шкідливих добавок розповість експерт Ольга Мартиновська. Такий десерт буде смачніше магазинного і не залишить нікого байдужим.

У приготуванні цих ласощів Ользі допоможуть варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.


Готуємо пастилу:

1. Сливи очистити і подрібнити. Додати сік і цедру лимона.

2. Додати цукор і варити 20 хвилин.

3. Додати крохмаль і желатин, попередньо замочений у воді. Розмішати до однорідної маси.

4. Перелити масу на деко з пергаментом, розрівняти і залишити застигати.

 

Для бісквіта:

1. Збити яйця з цукром і дрібкою солі.

2. Додати борошно, какао, розпушувач.

3. Вилити тісто на деко і випікати 7-10 хвилин при 180° C в режимі конвекції.

 

Для приготування крему:

1. Збити м'яке вершкове масло з цукром, додати вершки, сир і змішати для однорідності.

 

Для глазурі:

1. Шоколад розтопити, додати масло і вершки.

Сформувати рулет і залити його глазур'ю.


Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яйця – 5 шт.

• розпушувач– 1 ч.л.

• какао – 2 ст.л

• борошно – 2 ст.л

• сир– 500 г

• вершки– 100 г

• вершкове масло – 90 г

• цукор – 150 г

• сливи – 500 г

• лимон – 1/2 шт

• крохмаль – 2 ст.л.

• желатин – 2 ст.л.

• шоколад – 150