• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Млинці по-бретонські фірмові
#

Млинці по-бретонські фірмові

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 20

  • #
  • #

Млинці по-бретонськіФіналіст кулінарного шоу "МайстерШеф-3" Данила Панов каже: "У кожного є свій фірмовий рецепт, який перейшов від мами, бабусі. У мене було так само. Але я ніколи не зупинявся, в пошуках досконалості, я довгі роки експериментував і, мені здається, створив свій ідеальний рецепт." Ділимося рецептом з вами, друзі! 

1. Розігрійте на варильній поверхні Pyramida  Pyramida PFE 641 ivory Rustico молоко з вершками до теплого стану, додайте цукор, сіль, вершкове і рослинне масло, гарненько все перемішайте.

2. У теплу (не гарячу) суміш вводимо яйце, збиваємо до однорідного стану віночком або занурювальним блендером (ідеальний варіант).

3. Далі поступово вводимо борошно до отримання однорідної маси яка нагадує 10-% вершки, тобто трохи (зовсім трохи) гуще молока. Користуємося віночком або занурювальним блендером. Борошно вводити всю не обов'язково (її може бути як більше так і менше). Спочатку навіть може здатися, що тісто дуже рідке (як вода), але повірте так повинно бути, воно настоїться 5 хвилин, стане трохи густіше і тільки так вийдуть найтонші млинці. 

4. Смажимо млинці на сковороді з антипригарним покриттям, яку один раз на самому початку змащуємо рослинним маслом, перевертаємо за допомогою бамбукової палички.

 

Для моєї сім'ї млинчики з топленим маслом, згущеним молоком, сметаною або варенням – це ідеальний сніданок!

Смачного!

 

Автор: фіналіст проекту "МайстерШеф-3" Данила Панов

Джерело: danila-chef.livejournal.com

#
Інгредієнти

• Молоко – 1 л

• Вершки – 100 мл (10-33% жирності)

• Яйця – 1 шт

• Вершкове масло – 50гр

• Соняшникова олія – 1 ст.л

• Цукор – за смаком

• Сіль – за смаком

• Борошно – близько 1 півлітрової банки

• Бамбукова паличка або зубочистка – пара штучок

Готуємо з Pyramida
Pyramida PFE 641 ivory Rustico

Варильна поверхня

Pyramida PFE 641 ivory Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Сочевично-томатний суп
    Приготовить
    Сочевично-томатний суп
  • Розумний пиріг
    Приготовить
    Розумний пиріг

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Флан з шоколадним ганашем
    Приготовить
    Флан з шоколадним ганашем

    Готовит: Настя Попандопулос

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.