


Млинці по-бретонські фірмові
Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 20
Фіналіст кулінарного шоу "МайстерШеф-3" Данила Панов каже: "У кожного є свій фірмовий рецепт, який перейшов від мами, бабусі. У мене було так само. Але я ніколи не зупинявся, в пошуках досконалості, я довгі роки експериментував і, мені здається, створив свій ідеальний рецепт." Ділимося рецептом з вами, друзі!
1. Розігрійте на варильній поверхні Pyramida Pyramida PFE 641 ivory Rustico молоко з вершками до теплого стану, додайте цукор, сіль, вершкове і рослинне масло, гарненько все перемішайте.
2. У теплу (не гарячу) суміш вводимо яйце, збиваємо до однорідного стану віночком або занурювальним блендером (ідеальний варіант).
3. Далі поступово вводимо борошно до отримання однорідної маси яка нагадує 10-% вершки, тобто трохи (зовсім трохи) гуще молока. Користуємося віночком або занурювальним блендером. Борошно вводити всю не обов'язково (її може бути як більше так і менше). Спочатку навіть може здатися, що тісто дуже рідке (як вода), але повірте так повинно бути, воно настоїться 5 хвилин, стане трохи густіше і тільки так вийдуть найтонші млинці.
4. Смажимо млинці на сковороді з антипригарним покриттям, яку один раз на самому початку змащуємо рослинним маслом, перевертаємо за допомогою бамбукової палички.
Для моєї сім'ї млинчики з топленим маслом, згущеним молоком, сметаною або варенням – це ідеальний сніданок!
Смачного!
Автор: фіналіст проекту "МайстерШеф-3" Данила Панов
Джерело: danila-chef.livejournal.com
• Молоко – 1 л
• Вершки – 100 мл (10-33% жирності)
• Яйця – 1 шт
• Вершкове масло – 50гр
• Соняшникова олія – 1 ст.л
• Цукор – за смаком
• Сіль – за смаком
• Борошно – близько 1 півлітрової банки
• Бамбукова паличка або зубочистка – пара штучок
