# Млинці по-бретонські фірмові

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 20

Млинці по-бретонськіФіналіст кулінарного шоу "МайстерШеф-3" Данила Панов каже: "У кожного є свій фірмовий рецепт, який перейшов від мами, бабусі. У мене було так само. Але я ніколи не зупинявся, в пошуках досконалості, я довгі роки експериментував і, мені здається, створив свій ідеальний рецепт." Ділимося рецептом з вами, друзі! 

1. Розігрійте на варильній поверхні Pyramida  Pyramida PFE 641 ivory Rustico молоко з вершками до теплого стану, додайте цукор, сіль, вершкове і рослинне масло, гарненько все перемішайте.

2. У теплу (не гарячу) суміш вводимо яйце, збиваємо до однорідного стану віночком або занурювальним блендером (ідеальний варіант).

3. Далі поступово вводимо борошно до отримання однорідної маси яка нагадує 10-% вершки, тобто трохи (зовсім трохи) гуще молока. Користуємося віночком або занурювальним блендером. Борошно вводити всю не обов'язково (її може бути як більше так і менше). Спочатку навіть може здатися, що тісто дуже рідке (як вода), але повірте так повинно бути, воно настоїться 5 хвилин, стане трохи густіше і тільки так вийдуть найтонші млинці. 

4. Смажимо млинці на сковороді з антипригарним покриттям, яку один раз на самому початку змащуємо рослинним маслом, перевертаємо за допомогою бамбукової палички.

 

Для моєї сім'ї млинчики з топленим маслом, згущеним молоком, сметаною або варенням – це ідеальний сніданок!

Смачного!

 

Автор: фіналіст проекту "МайстерШеф-3" Данила Панов

Джерело: danila-chef.livejournal.com

#
Інгредієнти

 Молоко – 1 л

 Вершки – 100 мл (10-33% жирності)

 Яйця – 1 шт

 Вершкове масло – 50гр

 Соняшникова олія – 1 ст.л

 Цукор – за смаком

 Сіль – за смаком

 Борошно – близько 1 півлітрової банки

 Бамбукова паличка або зубочистка – пара штучок