# Морозиво ягідне з кисломолочних продуктів

Час приготування: 2 год. 30 хв. | Кількість порцій: 6-8

Ваші діти не п'ють ні ряжанку, ні кефір? Тоді приготуйте з них морозиво, від якого не відмовиться жодна дитина! Сьогодні Марина Шевченко, використовуючи на кухні сучасну варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B, розкриє рецепт морозива з кисломолочних продуктів, а вчиться його готувати разом з вами, будуть дбайливі батьки.


Приступаємо до приготування молочного морозива:

1. Желатин замочити в невеликій кількості води. Після набухання розтопити і дати охолонути.

2. З'єднати кефір, сметану, цукор, ванільний цукор і збивати міксером 5 хвилин.

3. Сир перетерти.

4. До желатину додати перетертий сир і частину збитої маси. Перемішати.

5. Влити в молочну масу (з'єднати всю масу з желатином) желатин і продовжити збивати ще 5 хвилин.

6. Розлити масу у формочки і відправити в морозилку на 2-3 години.

7. Готовий десерт дістати з форм, прикрасити горіхами і тертим шоколадом.

 

Готуємо ягідне морозиво:

1. Желатин замочить в небольшом колличестве воды. После набухания растопить и дать остыть.

2. Ягоди подрібнити до консистенції пюре.

3. З'єднати кефір, сметану, мед, ванільний цукор і полуничне пюре.

4. Збивати міксером 5 хвилин.

5. Додати до желатину невелику кількість маси, перемішати.

6. Додати в молочну (основу) масу желатин і продовжувати збивати ще 5 хвилин.

7. Розлити масу у формочки і відправити в морозилку на 2-3 години.

8. Готовий десерт дістати з форм, прикрасити ягодами.

 

Смачного!

варильні поверхні Україна

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для кисломолочного морозива:

• кефір – 0,5 л

• сметана нежирна – 2 ст.л.

• цукор – 1/2 стакани

• желатин – 1 ст.л.

• сир кисломолочний – 100 г

• ванільний цукор– 5 г

• горіхи, шоколад  – для прикрашання


Для ягідного морозива:

• кефір – 300 мл

• сметана нежирна – 2 ст.л.

• мед – 2 ст.л.

• желатин – 1 ст.л.

ванільний цукор – 5 г

• ягоди – 150 г (полуниця або смородина)