# Білі ковбаски за польським рецептом

Час приготування: 2 години | Кількість порцій: 4

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" кулінарний блогер Вікторія Попін. Сьогодні постараємося приготувати запечені білі ковбаски, вони підійдуть до столу на будь-яке свято. У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

1. Всі інструменти і м'ясо охолодити в холодильнику. 

2. М'ясо та сало подрібнити в м'ясорубці на крупній насадці. Ще раз поставити до морозилки на 20 хвилин.

3. Змішати сіль, лід і фарш. Подрібнити повторно в м'ясорубці на більш дрібній насадці. 

4. Додати мелений перець, мускатний горіх, гірчицю і сухе молоко. Перемішати.

5. Отриманим фаршем наповнити підготовлені свинячі кішки.

6. Варити при температурі 75-80 °С 15-20 хвилин. 

7. Перекласти готову ковбаску в миску з льодом, щоб зупинити процес теплової обробки. 

8. Очистити 6 цибулин і нарізати тонкими однаковими півкільцями. Тушкувати цибулю на сковороді протягом 50 хвилин в 3 ст. ложках рослинної олії.

9. На кожній ковбаці зробити по 5 надрізів, разом з томленою цибулею запікати в духовці, розігрітій до 180 °С до рум'яної скоринки близько 20 хвилин. 

10. За 5 хвилин до кінця приготування скористатися функцією гриля.

Готово! Тепер можна сміливо пригощати блюдом друзів на Вашій домашній вечірці;)


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

 теляча лопатка – 450 г

 свиняче спинне сало – 350 г

 сіль – 20 г

 колотий лід – 225 г

 білий мелений перець – 1 ч. л.

 мелена гірчиця – 1 ч. л.

 мускатний горіх – щіпка

 сухе молоко – 25 г

 очищені свинячі кишки – 2 м

 цибуля – 6 шт

 рослинна олія – 3 ст. л.