# Американські млинці з кукурудзяним борошном

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 10

Скажіть, а ви пробували смачненькі американські млинці (pancakes) з кукурудзяною мукою і фіалками? Так-так, ви не помилилися, з квітами! Ні? Тоді ми пропонуємо вам незвичайний рецепт млинців, приготовлених на техніці Pyramida! 

1. Змішати борошно і все сухі інгредієнти. Окремо – яйце, молоко, масло, лимон.

 Готуємо інгредієнти для млинців

2. Влити рідке в сухе і добре перемішати. Тісто густе.

Влити рідке в сухе і добре перемішати. Тісто густе.

3. Смажити на сухій сковороді, 1 ст.л. = 1 млинець.

Смажити на сухій сковороді, 1 ст.л. = 1 млинець.

Тіста виходить забагато, я куштую першу партію і на свій смак роблю тісто густіше або рідини додаю. На приготування їжі часу зараз зовсім мало, а ще й зйомка, так що швидкості роботи дуже високі. Тому смажу (завжди краще готувати на середньому, щоб і не підгоріло і пропеклося всередині) на великому вогні. У варильної поверхні Pyramida є конфорка для таких як я – з 3 рядами полум'я. Ідеальний варіант для швидкого розігріву сковороди і оперативної роботи.

Готуємо американські млинці на поверхні Pyramida
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч
Фото: фудфотограф Євгенія Драч
Джерело: simxa.livejournal.com

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

 Борошно пшеничне – 300 г

 Борошно кукурудзяне – 200 г

 Сода – 1,5 ч. л.

 Сіль – 1 ч. л.

 Цукор – 80 г

 Оливкова олія – 2 ст.л.

 Яйце – 1 шт

 Молоко – 300-350 мл

 Лимон – 1,5 ч .л. соку