# Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 5

Vitello Tonato (телятина під соусом з тунця) – страва з тонко нарізаних шматочків маринованої телятини, приправлених крем-соусом, однією зі складових якого є тунець. Є холодним блюдом або закускою, типовою для регіону П'ємонт. 

 

1. М'ясо відбиваємо на дощечці і потім маринуємо сіллю, перцем і оливковою олією не менше 12 годин. 

2. Для приготування соусу збиваємо курячі жовтки з оливковою олією до утворення однорідної густої маси. Додаємо консервований тунець, анчоуси і каперси, сіль, перець і все ретельно збиваємо в міксері. 

* Будьте уважнішими до солі: каперси самі по собі досить солоні.

3. На варильній поверхні CFEA 640/1 вибираємо потрібну конфорку і вибираємо потужність 2. Обсмажуємо м'ясо на сковороді на оливковій олії, додаючи вино і перець. 

4. Змішуємо м'ясо з соусом. Для краси можна додати трохи зелені: дрібно нарізаної петрушки і кропу. 

Страву можна подавати до столу.

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida:

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

 Теляча вирізка – 1 кг

 Стебло селери – 150 г

 Морква – 150 г

 Лимон – 200 г

 Сухе біле вино – 750 г

 Білий винний оцет – 25 г

 Банку тунця у власному соку – 300 г

 Анчоуси– 100 г

 Жовтки курячих яєць – 3 шт

 Оливкова олія – 35 г

 Каперси – 50 г

 Цибуля ріпчаста – 150 г

 Лавровий лист – 5 г

 Гвоздика – 5 г

 Сіль, чорний перець – 5 г