Як приготувати випічку, щоб не розтікалася начинка
Час приготування: 15-20 хв. | Кількість порцій: 4-8
Ви втомилися годинами відмивати деко від пригорівшої до неї начинки пиріжків? Не впадайте у відчай. Сьогодні Асмік Гаспарян за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B у духової шафи Pyramida F 81 ETIX покаже секрети приготування випічки, щоб не розтікалася начинка. Не пропустіть!
Готуємо яблучну начинку:
1. Беремо яблуко, нарізаємо великими кубиками.
2. У добре розігріту сковороду висипаємо цукор і додаємо крупно нарізані яблука.
3. Курагу дрібно нарізаємо і разом з родзинками відправляємо в сковороду до яблук.
4. Перемішуємо. Коли яблука почнуть карамелізований - начинка готова.
Вишнева начинка:
1. Вишни засыпать сахаром. Добавить крахмал. Перемешиваем.
2. Крохмаль вбере в себе всю вологу, але не позбавить начинку соковитості.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для яблучної начинки:
• яблука твердих сортів – 300 г
• цукор – 2 ч.л.
• родзинки – 50 г
• курага – 50 г
Для ягідної начинки:
• вишні без кісточки – 500 г
• цукор – 2 ст.л
• крохмаль кукурудзяний – 2 ст.л